От любитель халявы))Йому халява мерещиться всюди)
От любитель халявы))Йому халява мерещиться всюди)
Халява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.О так тиж казав що я не правильно зрозумів а тепер оказується ти сап
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сама назва говорить за це
Халява це там без грошей, а ти шукаєш там де саме впаде без тебе аххаааХалява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.
А так можно было?)Халява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.
В смысле?
Очень интересно но ничего не понятноХалява це там без грошей, а ти шукаєш там де саме впаде без тебе аххааа
Та не бро, не гони) я обычный пользователь)!)О так тиж казав що я не правильно зрозумів а тепер оказується ти сап
Сама назва говорить за це
Та тут ігри скоро будуть проводитисяВ смысле?
Очень интересно но ничего не понятно
Было бы заебисьТа тут ігри скоро будуть проводитися
Тут я с тобой согласнаБыло бы заебись
Ну а чего бы и нет? Игры всякие это розвлекуха,а если они ещё и награждаются чем то ...Тут я с тобой согласна
Сьогодні ?Та тут ігри скоро будуть проводитися
Было б заебись)Сьогодні ?
Да я думаю что вряд лиСьогодні ?
Кто ждёт как всегда дождётсяУра ждём игры
Я пропоную проводити гру словаУра ждём игры
Може спробувати в слова?Повідомлення об'єднано автоматично:
Кто ждёт как всегда дождётся
Норм идея , пробуемЯ пропоную проводити гру слова
Я кажу слово а ти погнав на останню букву своє слово
Може спробувати в слова?
КашаНорм идея , пробуем
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.