Ты бро на рулю пишешся?
Ти я бачу перший претендентТа нужно полюбому. Только вот саппа пока нету(
А чо за халява?
Йому халява мерещиться всюди)А чо за халява?
О так тиж казав що я не правильно зрозумів а тепер оказується ти сапНе знаю. Как шеф решит.
Сама назва говорить за цеЙому халява мерещиться всюди)
От любитель халявы))Йому халява мерещиться всюди)
Халява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.О так тиж казав що я не правильно зрозумів а тепер оказується ти сап
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сама назва говорить за це
Халява це там без грошей, а ти шукаєш там де саме впаде без тебе аххаааХалява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.
А так можно было?)Халява це коли просто так без жодних умов. А так треба писати смс на рандом наприклад чі залишати Тріп чі відгуд чі відгадувати конкурс питання. То яка ж ж це халява скажи мені будь ласка? Це неправильно інтерпритована взаємовигідна пропозиція.
В смысле?
Очень интересно но ничего не понятноХалява це там без грошей, а ти шукаєш там де саме впаде без тебе аххааа
Та не бро, не гони) я обычный пользователь)!)О так тиж казав що я не правильно зрозумів а тепер оказується ти сап
Сама назва говорить за це
Та тут ігри скоро будуть проводитисяВ смысле?
Очень интересно но ничего не понятно
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.