TiempoDeAmar
Посвященный
Аййййй… айайайай…. Нельзя же так, без предупреждения, аж сердце закололо от боли и огорчения за тебяЯ не вживаю отака істинна

Аййййй… айайайай…. Нельзя же так, без предупреждения, аж сердце закололо от боли и огорчения за тебяЯ не вживаю отака істинна
Тримайся, ми всі во ім’я цього тутАййййй… айайайай…. Нельзя же так, без предупреждения, аж сердце закололо от боли и огорчения за тебя![]()
Я не вживаю
Я до підписання миру маю бути тверезимА почему? Вернее, правильнее спросить «зачем»?
Заключил пари с кем то на этот счет?Я до підписання миру маю бути тверезим
Ну просто ситуація така шґщо я маю метко кидати ножіЗаключил пари с кем то на этот счет?
Ого, звучит круто, не знал, что среди сектантов есть даже ниндзи-якудзаНу просто ситуація така шґщо я маю метко кидати ножі
Нінзя метають зірочки а нормальні пацани все що можутьОго, звучит круто, не знал, что среди сектантов есть даже ниндзи-якудза![]()
![]()
Потрібно вміти оборонятися а не вбивати відчуйте різницюНінзя метають зірочки а нормальні пацани все що можуть
А У ФПотрібно вміти оборонятися а не вбивати
Це точно так
Мені подобається наблюдати як під кайфом відчувають себе непереможними)) печальАййййй… айайайай…. Нельзя же так, без предупреждения, аж сердце закололо от боли и огорчения за тебя![]()
В мене друг казав: я Бог!Мені подобається наблюдати як під кайфом відчувають себе непереможними)) печаль
Так боги они такие, им на все похуй, чисто гатятВ мене друг казав: я Бог!
А сам ледве шурупав що навколо відбувається
Чисто на эйфорииТак боги они такие, им на все похуй, чисто гатят
То він правду казавВ мене друг казав: я Бог!
А сам ледве шурупав що навколо відбувається
А шо там у оракла?Чисто на эйфории
ОралкаА шо там у оракла?
інформативноОралка
Аналкаінформативно
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.