Об 18.30 буде конкурс на швидкістьВообще нема смысла
Повідомлення об'єднано автоматично:
Как я мог проебать такой конкурс?
Об 18.30 буде конкурс на швидкістьВообще нема смысла
Как я мог проебать такой конкурс?
Що значить на швидкість ?Об 18.30 буде конкурс на швидкість
А ти той пробував?Що значить на швидкість ?
Знову хочу д- мета виграти
Тобі попався поганий,той партії вже нема,тому вислали на 1,5г замість 1г який обіцялиА ти той пробував?
Та я просто питаю питаю тіпа шо як, я знаю, уже заберу , відпишу тріп репортТобі попався поганий,той партії вже нема,тому вислали на 1,5г замість 1г який обіцяли
Блять та це особисті переписки я протупивШоколад з метом хочеш зробити ?
Цікава ідея)Шоколад з метом хочеш зробити ?
Кальмар трохи не схожий на реального)Переглянути вкладення 91316Переглянути вкладення 91317Переглянути вкладення 91318Переглянути вкладення 91319
Тепер точно виграв
во первыъ вы говорили начало в 18.30. Во вторых у меня телефон енопка -это дискриминацияПочинаємо гру в ,,кальмараʼʼ
1.Зробіть фото де на фоні буде Кальмар,а поряд буде напис ,,Міністерство Відправокʼʼ.
2.Друге фото на фоні муки.
3.Третє фото на фоні пакета ,,Атбʼʼ
4.Четверте фото на чая.
Приз на вибір)
Об 18.30 буде конкурс на швидкість
А ось цей?Переглянути вкладення 91316Переглянути вкладення 91317Переглянути вкладення 91318Переглянути вкладення 91319
Тепер точно виграв
Мабуть т9 виправив)другий ще будево первыъ вы говорили начало в 18.30. Во вторых у меня телефон енопка -это дискриминация
Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))А ось цей?
Ну цей з книжки дитячої, тому думаю перемога за мною, якщо звісно ви підтвердите
А мой коллаж?)Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))
Вибачте, купувати восьминога не можу, в селі не продається, можу тюльку покласти годиться?)Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))
Думаю все ж я би мав виграти, в умові ви не вказали деталей щодо восьминога, чи реальний чи не живий, чи мальований... Але право вашеВибачте, купувати восьминога не можу, в селі не продається, можу тюльку покласти годиться?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.