Кальмар трохи не схожий на реального)Переглянути вкладення 91316Переглянути вкладення 91317Переглянути вкладення 91318Переглянути вкладення 91319
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тепер точно виграв
во первыъ вы говорили начало в 18.30. Во вторых у меня телефон енопка -это дискриминацияПочинаємо гру в ,,кальмараʼʼ
1.Зробіть фото де на фоні буде Кальмар,а поряд буде напис ,,Міністерство Відправокʼʼ.
2.Друге фото на фоні муки.
3.Третє фото на фоні пакета ,,Атбʼʼ
4.Четверте фото на чая.
Приз на вибір)
Об 18.30 буде конкурс на швидкість
А ось цей?Переглянути вкладення 91316Переглянути вкладення 91317Переглянути вкладення 91318Переглянути вкладення 91319
Тепер точно виграв
Мабуть т9 виправив)другий ще будево первыъ вы говорили начало в 18.30. Во вторых у меня телефон енопка -это дискриминация
Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))А ось цей?
Ну цей з книжки дитячої, тому думаю перемога за мною, якщо звісно ви підтвердите
А мой коллаж?)Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))
Вибачте, купувати восьминога не можу, в селі не продається, можу тюльку покласти годиться?)Ну треба щоб хоча б на реального був схожий))
Думаю все ж я би мав виграти, в умові ви не вказали деталей щодо восьминога, чи реальний чи не живий, чи мальований... Але право вашеВибачте, купувати восьминога не можу, в селі не продається, можу тюльку покласти годиться?)
Ну то думаю тут і так має бути зрозуміло)я ж не написав восьминіг з мультикаВибачте, купувати восьминога не можу, в селі не продається, можу тюльку покласти годиться?)
Думаю все ж я би мав виграти, в умові ви не вказали деталей щодо восьминога, чи реальний чи не живий, чи мальований... Але право ваше
То що я виграв?) було би дуже приємно в друга св'ято, ми би відмітили на славу!!!Ну то думаю тут і так має бути зрозуміло)я ж не написав восьминіг з мультика
Буду уважніший, конкурси інтересніНу то думаю тут і так має бути зрозуміло)я ж не написав восьминіг з мультика
Ось це вже краще,вітаю з перемогоюПереглянути вкладення 91344Переглянути вкладення 91345Переглянути вкладення 91346Переглянути вкладення 91347
Ось, надіюсь все виконав правильно. Якщо так повідомте будьте ласкаві![]()
Люблю вас!Ось це вже краще,вітаю з перемогою
Добрий ранок є якісь конкурси?Ну то думаю тут і так має бути зрозуміло)я ж не написав восьминіг з мультика
Добрий,давайте проведемо в честь святаДобрий ранок є якісь конкурси?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.