Ну, на лівому, а саме де я живу, то особисто двічі прокидавсь від нормальних вибухів, аж колихало дім і з неба сипавсь попіл.С начала войны был в убежище 1 раз и то потому что подвал в доме до этого всегда был под замком и чисто интересно было посмотреть че там воообще есть. Смотреть оказалось особо нечего, так что я туда и не хожу. На тревогу в принципе давно не реагирую. От тихих взрывов могу даже не проснуться, разве что если уж совсем рядом ебашат и то больше от вибрации, а не от звука.
А ще кілька разів від шуму шахедів, низько летіли + погано спав походу.
В підвалі поруч зробили типу ремонт - типу укриття, але таке раз зайшов ніби чисто і ок, а ще коли раз - покакати, бо додому не встигав під тривогу, то зрозумів шо такоє, не фонтан - піздили бабкі на чому і як могли, але тіпа "облагородили".
В дворі, поруч, дитсадок, ну як це часто буває і от позачора йшов, а до мене тьотя, а можна вас? а я ж хз. Показую на себе і перепитую мене? Вона - так. Виявилось коротше, що вона вихователька і це "нове" укриття було иипу відчиненим, просила щоб я з нею обслідував його на предмет безхатьків. Хз чому я це все пишу?! бо мабуть какашечка підперла)