Та не я знаю, просто чуть видно подождать надо я тоже тут и у соседей получал!)Оплатити мені он за конкурс тут і там і за банер все оплатила крута
Та не я знаю, просто чуть видно подождать надо я тоже тут и у соседей получал!)Оплатити мені он за конкурс тут і там і за банер все оплатила крута
Я тиждень чекавТа не я знаю, просто чуть видно подождать надо я тоже тут и у соседей получал!)
Та зараз празеіки в них свої там заморочки магазини перегрудаються товаром кур'єри в запояхНе а у меня было день в день)) ну ничего
Тоже надо)))Та зараз празеіки в них свої там заморочки магазини перегрудаються товаром кур'єри в запоях
То ж такТоже надо)))
Отлично бро неупотребояю ничего до пасхи а там начеу з травки.. беру все деньгами товар стараюся небрати щоб не соблазеяьичяА ты как?)
Как бы на посту? А какой пав ты любишь?Отлично бро неупотребояю ничего до пасхи а там начеу з травки.. беру все деньгами товар стараюся небрати щоб не соблазеяьичя
Зараз де там?Не отвечаешь )
Я люблю хороший фен і шишлоТа тут?) я говорю какой пав больше всего предпочитаешь!?)
Понятно) ну я шишло тоже люблю хорошое иногда!)Я люблю хороший фен і шишло
Та бро фен юзав трохи але я спортом займався сильно любив бігати фенчика доробку музичка і погнав по годині бігати поняв, я бігав не на км а на час рівно одну годинуПонятно) ну я шишло тоже люблю хорошое иногда!)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.