💀BANCHER420💀 ⭐️КОНТАКТЫ⭐️ПРАЙС⭐️ФОТО ТОВАРА⭐️ОТПРАВКИ⭐️ДОСТАВКА⭐️ ❤️КИЕВ-ОДЕССА❤️

Це перший і останній раз, що я тут щось брав. На сайті пише, що відправка на наступний день. Оператор мені сказав 2-3 дні на відправку. Ок, нехай буде, але вже пішла 4 доба, в додатку нічого, в оператор тільки годує пустими обіцянками. Як це так? Ви або гроші верніть або візьміть і відправте! Відмазка, що багато заказів не канає, якщо взяти топові шопи, там замовлень в десятки разів більше! В десятки! Попри те, вони завжди чітко, в цей же день або на наступний відправлять, без любих відмазок і погрішностей, то наберіть собі працівників більше якщо не справляєтесь. Бо з таким відношенням до клієнтів довго не протягнете, тому що їх у вас не залишиться!
Ну що ж, отримав я товар, ну м'яко кажучи то такої х**** я ще ні разу не пробував! Я не знаю чи це шоп собі так гонить, чи це вже кур'єр щось вимучує, але відрізнити нормальний амф від того дєрьма що мені прийшло, я точно вмію. Коричневий, на вигляд просто як дешевий меф (мука). Одразу припікає, аналогічно до мефу, він по іншому пече трохи в порівнянні з амфом, далі - ніс забиває після кожної кожної дороги, ну прям так, як вміє це тільки меф! Це найгірше, я вже пару годин з забитим носом!!! Залишає жирний слід на карті після себе ну і найголовніше, я хочу спати як дурний. Одним словом, це справді перший і останній раз що я тут щось брав. Також враховуючи що відправили мені аж на 5 добу після оплати, є вірогідність, що амф в них закінчився, ну і вони пробували потягнути час, з надією, що в них появиться в наявності, але я вже дуже почав наполягати і вирішили вислати мені взамін амфу - максимально хуйо*** меф (муку), з надією, що я якийсь там дурік, який не шарить і йому і цей буде збс. В загальному, нікому не раджу даний шоп, по оцінці буде напевно -10 з 10!
Це даремна трата грошей та часу. Розчарували. Максимально...
Перші дві фото це те, що приїхало мені, 3 фото - скинув їхній оператор....

Вкладення

• Screenshot_20250917-015923.png
    Screenshot_20250917-015923.png
    3.8 MБ · Перегляди: 1
  • Screenshot_20250917-015920.png
    Screenshot_20250917-015920.png
    4.9 MБ · Перегляди: 1
  • IMG_20250910_212357_560.jpg
    IMG_20250910_212357_560.jpg
    93.7 КБ · Перегляди: 1

Схожі теми

Назад