Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
🆕 😈💀BANCHER420💀😈 - 💵 ДЕНЬГИ ЗА ФЛУД В ТЕМЕ 💵 + 💟 СКИДКА НА ПОКУПКУ 💟
Перед тим як казати потипу розумні речі потрібно подумати над тим що можливо це ти призупинився в розвитку і думаєш що всі такі а ти ні придивися уважно
Честно, это не касается кого то лично (каждый мутиться как может) но меня реально БЕСИТ куча зеленых аватарок, я считаю что авку ваще менять сильно не надо, это как лицо твоё, не могу обьяснить я даже на полчаса не менял с реги в конце марта, (может более красочную поставил) но сама суть, меня марафенит норм, просто высказал мнение свое, ничего личного....
Честно, это не касается кого то лично (каждый мутиться как может) но меня реально БЕСИТ куча зеленых аватарок, я считаю что авку ваще менять сильно не надо, это как лицо твоё, не могу обьяснить я даже на полчаса не менял с реги в конце марта, (может более красочную поставил) но сама суть, меня марафенит норм, просто высказал мнение свое, ничего личного....
Все правильно ти сказав...я просто в пошуку своєї ави...в мене на іншому форумі з першого дня вже два роки не міняю а тут шукаю як поміняти..і за хоівби змінити ім'я на нове але, щось воно все недає