Вот закрутил так закрутил.Да так і є це вже показано о де діда немає там все немає
Вот закрутил так закрутил.Да так і є це вже показано о де діда немає там все немає
Я сам в шоці але то таке як вже будеВот закрутил так закрутил.
Будешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордаяЯ сам в шоці але то таке як вже буде
Ето непонятное а что ето))))Будешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордая
Ето непонятное а что ето))))
Звичайно запитуйБудешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордая
Я имела в виду если будет что-то непонятно.Ето непонятное а что ето))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Звичайно запитуй
Я зрозумів звичайно в нас ще довгий шлях до перемогиЯ имела в виду если будет что-то непонятно.
Устала пальчик соскользнул)))
Через тебе знову шапка димить шо ти чудиш))))
Ух ты сладенький как тебя легко завести.Через тебе знову шапка димить шо ти чудиш))))
Та да щастить тобі в мені дуже пощастилоУх ты сладенький как тебя легко завести.
Хорошо мне
Что-то с этим надо решать так быстро меня не устраиваетТа да щастить тобі в мені дуже пощастило
Поясни незрозумівЧто-то с этим надо решать так быстро меня не устраивает
Ладно лишу саме прийде коли пора буде...значить чекатимемоА ну-ка размотай этот клубочек сам![]()
Скажи с тобой по жизни также не скучноЛадно лишу саме прийде коли пора буде...значить чекатимемо
С тобой по жизни так не скучно)Скажи с тобой по жизни также не скучно![]()
Если рядом не скучный то не скучноС тобой по жизни так не скучно)![]()
Ох.... Ох і дід ох знає він як жити смішно життя навіть коли несмвшно )))Если рядом не скучный то не скучно![]()
Так так легче. Хули соплей подпиратьсяОх.... Ох і дід ох знає він як жити смішно життя навіть коли несмвшно )))![]()
Ну шо там ми шо робимоТак так легче. Хули соплей подпираться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.