Вот закрутил так закрутил.Да так і є це вже показано о де діда немає там все немає
Вот закрутил так закрутил.Да так і є це вже показано о де діда немає там все немає
Я сам в шоці але то таке як вже будеВот закрутил так закрутил.
Будешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордаяЯ сам в шоці але то таке як вже буде
Ето непонятное а что ето))))Будешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордая
Ето непонятное а что ето))))
Звичайно запитуйБудешь это непонятно я переспрошу Я девушка не гордая
Я имела в виду если будет что-то непонятно.Ето непонятное а что ето))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Звичайно запитуй
Я зрозумів звичайно в нас ще довгий шлях до перемогиЯ имела в виду если будет что-то непонятно.
Устала пальчик соскользнул)))
Через тебе знову шапка димить шо ти чудиш))))
Ух ты сладенький как тебя легко завести.Через тебе знову шапка димить шо ти чудиш))))
Та да щастить тобі в мені дуже пощастилоУх ты сладенький как тебя легко завести.
Хорошо мне
Что-то с этим надо решать так быстро меня не устраиваетТа да щастить тобі в мені дуже пощастило
Поясни незрозумівЧто-то с этим надо решать так быстро меня не устраивает
А ну-ка размотай этот клубочек самПоясни незрозумів
Ладно лишу саме прийде коли пора буде...значить чекатимемоА ну-ка размотай этот клубочек сам
Скажи с тобой по жизни также не скучноЛадно лишу саме прийде коли пора буде...значить чекатимемо
С тобой по жизни так не скучно)Скажи с тобой по жизни также не скучно
Если рядом не скучный то не скучноС тобой по жизни так не скучно)
Ох.... Ох і дід ох знає він як жити смішно життя навіть коли несмвшно )))Если рядом не скучный то не скучно
Так так легче. Хули соплей подпиратьсяОх.... Ох і дід ох знає він як жити смішно життя навіть коли несмвшно )))
Ну шо там ми шо робимоТак так легче. Хули соплей подпираться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.