I hate lies
Гуру
Сука система єбучої безпеки
Та да ....буває обвдно не за гроші а за то шо цей Гугл офігеваєобидней не открыть привнот на 1000, а 10 то такое
ну кто то ж открыл и молчитТа да ....буває обвдно не за гроші а за то шо цей Гугл офігеває
Та вродє вона самознищилася чи все-таки хтось відкрив...я думаю без відкритогону кто то ж открыл и молчит
ну там же написано записка открыта столько то времени назад, значит открыл кто тоТа вродє вона самознищилася чи все-таки хтось відкрив...я думаю без відкритого
Співпадає з тим що я відкрив часом....але то таке всі там в шоці...ахха ждутьну там же написано записка открыта столько то времени назад, значит открыл кто то
ну без кода бабок не будетСпівпадає з тим що я відкрив часом....але то таке всі там в шоці...ахха ждуть
Я знаю..а ти прикінь яка інтрига там..це ж знаєш ти я в главниц а там всі ахххану без кода бабок не будет
жаль шо перекида не было конечноЯ знаю..а ти прикінь яка інтрига там..це ж знаєш ти я в главниц а там всі аххха
Я думаю буде спонтанножаль шо перекида не было конечно
поживем увидимЯ думаю буде спонтанно
Уже відкрилипоживем увидим
зрозумiлоУже відкрили
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.