YMBUkraine
Конфуций

Добрий вечір молоді люди та люди прихильного віку , звертаюсь до вас з такім питанням , вам було б цікаво спостерігати за партизанським весіньо-літнім гровом !) Вже планую по чуть закупати все до грова і починати , тобто закупати насіння , землю , добрива і.т.д , суть теми будет полягати в тому що ми підрахуємо всі витрати і взагалі зробимо такій собі повний розбір аут дору цього року , і звісно ж з вашою допомогою і рекомендаціями! Як вам взагалі така ідея ? Вам буде цікаво ?) ( нижче закріплю фото одного з кустів минулого року , *це був перший гров, і було багато траблів і помилок , але я всеж такі зняв грамів 50, друзі говорили що накурює : D , а що може бути важливіше :3 )
Саме цю тему я зробив не просто так. А щоб звернутися до сектантів з питанням , де можна купити брендове насіння ? Хочу спробувати імениті бренди і топову генетику !

Будь ласка,
Увійти
або
“ ( не реклама ) , може хтось знає за цей сайт , та підскаже чи можна там замовляти , ще начеб то є сайт Canna seeds ua там також э брендове насіння. Може ви підскажете де краще б було замовити , цього року хочу спробувати саме топові бренди і генетики , того року просто замовляв з першого рандомного сайта з Гугла) ось такі пироги !) дякую дуже за уважу ! Аве секта , LABRC - Непереможний! Бажаю всім гарного та тихого вечора і турбо вдалого настрою!Один із тих самих кустиків з минулого грову.