ТРІП-РЕПОРТ на шиш Blueberry від Rolig Dag
☼ продавець: Rolig Dag
☼ тестер: М, 182, 108кг;
☼ толер: німа;
☼ речовина: шиш
Blueberry;
☼ спосіб куріння: вапорайзер Pax 2
Я давно не курив. Захотілося. Згадав про цей форум, зайшов, трохи пошарився і знайшов саме те про що мріяв - шиш
Blueberry. Зрадів безмежно! Зв'язався з продавцем, він мені допоміг на всіх етапах - від діскотеки із кріптою до отримання скарбу у руки! Дуже терплячий продавець, пішов мені дещо на поступки, тому від серця хочу віддячити цим (цілком об'єктивним, як би не було) репортом.
Хочу зазаначити, шо останні рази, як курив були або значні тривоги-параної, або панічні атаки, або блідого з відтінкамЄ зеленого ловив. То ж, вібір сорта не випадковий. Я його знаю дуже давно
Отримав відправку швидко! Розгадав загадку і дістав стелс. Стелс плотний і жирний, я навіть подумав, шо стаф пресований буде. Я той стелс ножичком ча ча ча...
"А пАаааахне яяяяяк!..." ©
Дістав шиш. Виявилося, шо вона цілко гумано вкладенна у зіп і зберігла цілком пристойний вигляд. Я ту шишку - чік-чік-чік! в гріндер її - гр-гр-гррррр! Набив колпак вапорайзера і зробив затяг. Перший день вирішив по одному напасику робити, бо я єбал блідого ловити. Підняв толер, зробив на наступний день плотний підход - три напаси на середній температурі.
13.50: покурив, і сразу пішов шукати музло. Поставив фон - хіп-хоп-чіл-лофі... кайф! Ніякої тривоги і рядом німа. Настрій трохи підвищений і навіть мотивація шось зробити з'явилась! Трохе під музло навів порядок, покрутив чОтки між пальців, повтикав у всякі думки. Дихається легко, ніякого каменю на груді німа. Балдєю. Подзвонив друг. Я спочатку не хотів брати, але дружання чОткий і з ним цікаво було поспілкуватися. Виявив, шо я дуже болтлівий! Пиздів із задоволенням!
14.10: наче спав сатівний хай. Навіть здалося, шо занадто швидко. Вирішив чай зелений зробити і трохе повтикать в комп, як то кажуть "по работі". Забув про чай поки в комп втикав, вода остила, а я так і не зміг сконцентруватися на роботі - всякі ідеї цікаві, творчий порив.
14.17: знов наче вкрило, як на приході. Підтанцьовую під музику. Музика заходить як тютюн, коли сливу льєш. Світильник usb на столі міняє кольори - залип, не міг відірватися. Думки чисті, структуровані, німа такого шо почав з одного речення і до його кінця вже забуваєш з чого почав. Настрій гарний.
14.30: не можу сказати чи саме в цей час, чи може на 5 хвилин раніше, чи коли ще, словом дуже дуже плавний переход в спокійний, розслаблений стан прийшов. Вже особо шорхаться не хочеться. Сісти в кресло - саме те шо тре!!! Хоча настрій такий самий і лишився, просто не такий шустрий. Згадав шо чаю хотів! Ну вже і приколів тоді ) На вулиці тепл, як навесні. Думав піти пройтися хоч в магаз, але обломався. Пью чай і втикаю в ютуб.
16.00: Вихід наче. Плавний і німа тупки ніякої. Вирішив, шо можна на завтра і повний колпак здовбити, на високій температурі,
Blueberry така сама добра і лайтова, як і у старі часи, то ж хулє сцать?
Резюме: Коли питав у чаті про блуберрі, хтось сказав, шо він давно не в моді. Я радий, шо все ж таки знайшов його! Він - саме те, чого я хочу від приходу, а саме - гарний настрій, творче натхнення, бажання поспілкуватися на цікаві теми і цілком якісне розслаблення! Єбєйша настольгія вийшла! Я не експерт і не візьмусь стверджувати про трушність сорту, але отримав в будь-якому разі те чого бажав. І ефект хвиль приходу вказує на фірмову фішку блуберрі.
Я цілком задоволений цим досвідом! Рекомендую продавця! Посилання
тут
Спілкування про здЄлку: 10/10
Відправка: 10/10
Якість стафа: 10/10
Брав у продавця ще Biskek на пробу. Але не пробував. То ж якщо буде цікаво, пишіть в коментарях чи зробити тріп-репорт по ньому