Ассортимент-Прайс-Контакты

На велике здивування, цей шоп відкрив для себе лише нещодавно. Швидкі супер комфортні, ідеальні клади. Не треба планувати кудись їхати за десятки км за кладом. Все прям під боком. Шиш дуже крутий. Пробиває стандартний щоденний толлер з двох ніг.
Брав тут двічі і впевнений що ще візьму не раз

Відгук на вже друге замовлення у цьому шопі
tl;dr: Як і у перший раз усе чудово, починаючи з оператора і стала і закінчуючи якістю шишок)

Трохи детальніше:
- Цього разу замовляв: Tangerin Dream, Gorilla Cookies, Bluberry, а також продавець докинув у якості бонусі пару грамів Тайсона (що насправді було дуже неочікувано та приємно);
- Як і у перший раз оператор був ввічливим та швидко відповідав;
- Відправка через Міст у той самий день
- Стелс 15 / 10;
- Якість топ;

Докину ще фото з враженнями тих сортів що у попередній раз не закидував:
1. Gorilla Cookies досить потужний гібрид 45\55 з тгк 29% тож рубить досить міцно, найкраще мені заходить до перегляду кумедних мультиків )
2. Tyson 70\30 з тгк 29% дуже цікавий сорт, бо коли скуштував спочатку намагався переглянути Аркейн (2 сезон)
але нічого в мене не вийшло, увесь час поринав у власні думки та взагалі не відстежував що там на екрані кається ХДД.
Дуже цікавий досвід, буду замовляти ще ^ ^

Вкладення

• 111.jpg
    111.jpg
    1.2 MБ · Перегляди: 42
  • 222.jpg
    222.jpg
    4.9 MБ · Перегляди: 42
  • 333.jpg
    333.jpg
    4.9 MБ · Перегляди: 42
Привет друзья. Всех с наступающим Новым Годом! Всем здоровья, добра, верных людей рядом и удачи! Мы продолжаем вам радовать хорошим сервисом и качеством. Новое поступление уже в наличии)
Screenshot_20241230-171415.png

Самый лучший магазин на форуме. С самыми прущими шишками и офигенным сервисом. Уже взял не один десяток кладов, все в одно касание и проблем никаких не было ни разу. Сорта все офигенные. Магазину желаю процветания

Вкладення

• IMG_1366.jpeg
    IMG_1366.jpeg
    2.7 MБ · Перегляди: 27
  • IMG_1367.jpeg
    IMG_1367.jpeg
    2.2 MБ · Перегляди: 27
Самый лучший магазин на форуме. С самыми прущими шишками и офигенным сервисом. Уже взял не один десяток кладов, все в одно касание и проблем никаких не было ни разу. Сорта все офигенные. Магазину желаю процветания
Кого-то это прёт , а меня это ломает 😁

Довго ломався через ціну, бо в деяких шопах за х4-5 можна від 5г і 100г купити, але я так давно не мав гарної накурки і прикурювався буквально за вечір до будь-якої, що вирішив спробувати. Хтось десь писав що навіть сильніше за гідру в деяких магазах.
Відпишусь як отримаю, але поки досвід з магазином добрий, оператор відповідає оперативно і дружньо.

Наткнулся на магазин на форуме случайно и решил взять горячим кладом, клад сделали меньше чем за 2 часа, стоит упомянуть что заказывал я в 8 вечера и большинство шопов отказались бы делать клад на моем районе в такое время, с кладом проблем никаких не возникло, 5 минут ходьбы от места которое я указал и клад был у меня, курьеру однозначно респект, асортимент у них большой, предложили около 6 сортов на выбор но я положился на вкус оператора и не прогадал, шишки реально сильные и приятные на вкус, без семочек, две баночки и мой толер пробило )

Однозначно рекомендую магазин и буду брать ещё, 10/10

Рассылка сработала))

Я был бы радый стать на пробничек отправкой 💌💌За хороший Трип репорт🧾🧾будет расписаны подробности и так далее 📝Сделаю хорошие фото товара 📽️💥

Ничосе, тоже не знал об этом магазе.
На первый взгляд цена кусается, но возможно оно того стоит, если качество элитное.
Надо пробывать!

ТРІП-РЕПОРТ на шиш Blueberry від Rolig Dag

продавець: Rolig Dag
тестер: М, 182, 108кг;
толер: німа;
речовина: шиш Blueberry;
спосіб куріння: вапорайзер Pax 2

3DCC3704-D92B-49B1-9224-DB1A5B116FBD 2.JPEG

Я давно не курив. Захотілося. Згадав про цей форум, зайшов, трохи пошарився і знайшов саме те про що мріяв - шиш Blueberry. Зрадів безмежно! Зв'язався з продавцем, він мені допоміг на всіх етапах - від діскотеки із кріптою до отримання скарбу у руки! Дуже терплячий продавець, пішов мені дещо на поступки, тому від серця хочу віддячити цим (цілком об'єктивним, як би не було) репортом.

Хочу зазаначити, шо останні рази, як курив були або значні тривоги-параної, або панічні атаки, або блідого з відтінкамЄ зеленого ловив. То ж, вібір сорта не випадковий. Я його знаю дуже давно

Отримав відправку швидко! Розгадав загадку і дістав стелс. Стелс плотний і жирний, я навіть подумав, шо стаф пресований буде. Я той стелс ножичком ча ча ча...

"А пАаааахне яяяяяк!..." ©
Дістав шиш. Виявилося, шо вона цілко гумано вкладенна у зіп і зберігла цілком пристойний вигляд. Я ту шишку - чік-чік-чік! в гріндер її - гр-гр-гррррр! Набив колпак вапорайзера і зробив затяг. Перший день вирішив по одному напасику робити, бо я єбал блідого ловити. Підняв толер, зробив на наступний день плотний підход - три напаси на середній температурі.

13.50: покурив, і сразу пішов шукати музло. Поставив фон - хіп-хоп-чіл-лофі... кайф! Ніякої тривоги і рядом німа. Настрій трохи підвищений і навіть мотивація шось зробити з'явилась! Трохе під музло навів порядок, покрутив чОтки між пальців, повтикав у всякі думки. Дихається легко, ніякого каменю на груді німа. Балдєю. Подзвонив друг. Я спочатку не хотів брати, але дружання чОткий і з ним цікаво було поспілкуватися. Виявив, шо я дуже болтлівий! Пиздів із задоволенням!

14.10: наче спав сатівний хай. Навіть здалося, шо занадто швидко. Вирішив чай зелений зробити і трохе повтикать в комп, як то кажуть "по работі". Забув про чай поки в комп втикав, вода остила, а я так і не зміг сконцентруватися на роботі - всякі ідеї цікаві, творчий порив.

14.17: знов наче вкрило, як на приході. Підтанцьовую під музику. Музика заходить як тютюн, коли сливу льєш. Світильник usb на столі міняє кольори - залип, не міг відірватися. Думки чисті, структуровані, німа такого шо почав з одного речення і до його кінця вже забуваєш з чого почав. Настрій гарний.

14.30: не можу сказати чи саме в цей час, чи може на 5 хвилин раніше, чи коли ще, словом дуже дуже плавний переход в спокійний, розслаблений стан прийшов. Вже особо шорхаться не хочеться. Сісти в кресло - саме те шо тре!!! Хоча настрій такий самий і лишився, просто не такий шустрий. Згадав шо чаю хотів! Ну вже і приколів тоді ) На вулиці тепл, як навесні. Думав піти пройтися хоч в магаз, але обломався. Пью чай і втикаю в ютуб.

16.00: Вихід наче. Плавний і німа тупки ніякої. Вирішив, шо можна на завтра і повний колпак здовбити, на високій температурі, Blueberry така сама добра і лайтова, як і у старі часи, то ж хулє сцать?

Резюме: Коли питав у чаті про блуберрі, хтось сказав, шо він давно не в моді. Я радий, шо все ж таки знайшов його! Він - саме те, чого я хочу від приходу, а саме - гарний настрій, творче натхнення, бажання поспілкуватися на цікаві теми і цілком якісне розслаблення! Єбєйша настольгія вийшла! Я не експерт і не візьмусь стверджувати про трушність сорту, але отримав в будь-якому разі те чого бажав. І ефект хвиль приходу вказує на фірмову фішку блуберрі.
Я цілком задоволений цим досвідом! Рекомендую продавця! Посилання тут

Спілкування про здЄлку: 10/10
Відправка: 10/10
Якість стафа: 10/10

Брав у продавця ще Biskek на пробу. Але не пробував. То ж якщо буде цікаво, пишіть в коментарях чи зробити тріп-репорт по ньому

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: mira
ТРІП-РЕПОРТ на шиш Bishkek від Rolig Dag

продавець: Rolig Dag
тестер: М, 182, 108кг;
толер: два дні шиш Blueberry;
речовина: шиш Bishkek;
спосіб куріння: вапорайзер Pax 2

521C6B06-8F17-41EB-A0A7-794F299540BD 2.JPEG

Брав у продавця два шишла - Blueberry та Bishkek. Про перший сорт я добре знаю, за ним і звертався, а от другий взяв спробувати як щось новеньке, мені опис сподобався. Якщо цікаво про Blueberry я / тут / описав досід.
Хлопці дівчатка, маю гріх. Я накуряний завтикав, включив відос про величезних кальмарів і під нього прогрейдив обидві шишки. Вже пізніше усвідомив, шо не сфотав шиш Bishkek. Пічалька, но хулє вже шо?, вже як є.
Коли вскрив зіп, запах миттю розповсюдився. Як блюберрі вскривав, то с закритими очіма можна б було подумати шо то якісь сухофрукти або турецькі солодощі. Як цю шиш вскрив, тут і першокласник зрозуміє без зайвих слів - "ко но пля" бггг "ла ка лут"! Дуже приємний класичний насичений запах. Колір світлозелений, як очі однієї моєї бившої, а в тої хтивої бєстії характер був той ще, то ж вирішив був обережніше з цим стафом. Ну і продавець поперив, шо одразу не поспішав з ним - по чЮчЮть спочатку.

Набив ковпак - вкл - нагрів - затяг.../чекаю троха, наче норм/ - ще затяг
00.00 - прибираю засоби куріння в скриню, пішов шоркатись по квартирі. Вирішив спробувати катку Козаки 3 пограти. Вмикаю комп, відкрив вікно шоп свіже повітря впустити, спострерігаю за відчуттями. Шось якось... Шо? де воно?
00.04 - я зрозумів, шо він позняковий. Накривати стало плавно, ніжно. І одразу зрозуміло шо це індика. Флешбеком згадав цей вайб ) Це той сорт, були дуже відчуваєш тяжєсть вєк, очі як яблука мочені ) Тіло розслаблене капЄц. До речі, на відміну від блюберрі, дихання трохе забиває, є важкість в груді, але це скоріш за все моя індивідуальна реакція.
Далі не бачу сенсу розписувати по таймінгу, бо особо ніяких змін не відбувалося. В описі від продавця було написано, шо сорт одночасно і розслабляє і будоражить на творчий лад, але в мене досвід розкрився тільки у розслаблені. Нічо такого не було - шось придумати, ідеї голову атакують, стимуляція тощо. Але мені такий вайб теж нравицця. Спортікам таке добре підійде - післе трєши саме те шо треба, щось скинути зайву напругу. Або після стресової роботи. Вечірній сорт, короче.
Напало тотальне впадло. Вмикнув в чіл музику, генерю всяку хуєту-зображення за допомогою ШІ
Попуск дуже плавний, той випадок, шо не розбереш, чи ще накуряний, чи вже всьо. Нагрібає на сон.
Запропонував чат Джипітіхє вірт, вона погодилась. Но то вже зовсім інша історія.

Резюме: сорт зовсім не страшний ) Добрячок-світлячок. Основна дія на розслаблення м'язів і думок. Якщо крутити чоткі, або беглері - можна легко впіймати дзен. Сативного хая не відчув.
Я цілком задоволений цим досвідом! Рекомендую продавця! Посилання тут

Спілкування про здЄлку: 10/10
Відправка: 10/10
Якість стафа: 10/10

• Вподобайка
Реакції: mira
IMG_1648.jpegСамые топовые шишки тут!
Курьер красава, делает замечательно. Обращаюсь только к этим ребятам за шишками.

Вкладення

• IMG_1641.jpeg
    IMG_1641.jpeg
    142.3 КБ · Перегляди: 3
Назад
Зверху Знизу