I hate lies
Гуру
Ох давно не булоДавайте привнот)
Ох давно не булоДавайте привнот)
Какой привнот. админ в отпускеДавайте привнот)
Нічого страшного, нікуди воно не дінеться. Потім більше буде.Ох давно не було
ППривіт бро, та явжк думаю пора якийсь ноут шукати щоб потім встигати відкривати їх аххха я за рік один лише відкрив аххаНічого страшного, нікуди воно не дінеться. Потім більше буде.
Ні тут ловлять броВітаю, друзі! Тут привноти створюють у нових повідомленнях, чи також редагують старі ?
А ну где еще? Ты что приезжая или местная не могу понять. Сектанты, всех приветствую, смотрю касса насобиралась, пришло время ее немного опустошить, поэтому давайте вы поможете мне с этим. И несмотря на то что работы у меня много насобиралось, на данное мероприятие для вас время найдется.Прям тут о тут?
ДлинноногийА ну где еще? Ты что приезжая или местная не могу понять. Сектанты, всех приветствую, смотрю касса насобиралась, пришло время ее немного опустошить, поэтому давайте вы поможете мне с этим. И несмотря на то что работы у меня много насобиралось, на данное мероприятие для вас время найдется.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Поздравляю, первая десятка твоя, ожидаю в лс кошелек для произведения выплаты.Длинноногий
Еще один! И тебе привет, десятка твоя)Битлджюс Битлджус
привет, с возвращением!)Еще один! И тебе привет, десятка твоя)
Королевство планеты обезьянБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.