дід перехоплює контрольПосле полуночи, легким движением руки, Zeno превращается в Zorro
дід перехоплює контрольПосле полуночи, легким движением руки, Zeno превращается в Zorro
И здесь неуспелБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
вантайм называется тренировочный
приз - 20 репутации
код надо написать сюда
Рогаш братан без обид
Дід як агент з матрицідід перехоплює контроль
Или как оно там называетсяЧевооо![]()
«Нуклеон и Рогаш плещутся в ванной. Один смотрит, по воде плывет сперма. - Нуклеон, ты тоже кончил? - Нет, я пукнул.»ну кто там словил
АХАХХАХААХ«Нуклеон и Рогаш плещутся в ванной. Один смотрит, по воде плывет сперма. - Нуклеон, ты тоже кончил? - Нет, я пукнул.»
Та тут якесь тепло на цьому форумі не знаю, мені тут душа реально не відчуває ніякого Дис балансу я тут стількі людей хороших знайшовАдмін наче трохи форум розшевелив, стало краще![]()
Є певний культурний вайб.Та тут якесь тепло на цьому форумі не знаю, мені тут душа реально не відчуває ніякого Дис балансу я тут стількі людей хороших знайшов
Та розумієш тут навіть вороги стають друзями от що дивно я вже переконався в цьомуЄ певний культурний вайб.
Теж натрапив на цікаві знайомства![]()
Да дед эТа тут якесь тепло на цьому форумі не знаю, мені тут душа реально не відчуває ніякого Дис балансу я тут стількі людей хороших знайшов
Хуйовий жарт бувТа розумієш тут навіть вороги стають друзями от що дивно я вже переконався в цьому
ага ! бендэровскийХуйовий жарт був
Не понял прикола)как же хочется пошутить на эту тему
Та буває я зранку теж не одразу розумію що рано ще вставатиНе понял прикола)
Доброго ранку
ЗДОРОВО!Доброго ранку
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.