I hate lies
Гуру
Привіт комерційна таємниця друже... Я підписав документ про нерозголошення таємниці!!! Договор є договор!сколько бенетон тебе платит
Привіт комерційна таємниця друже... Я підписав документ про нерозголошення таємниці!!! Договор є договор!сколько бенетон тебе платит
Вот когда в Топке в правилах напишут - Что конкуренты не имеют права брать участие в ихних конкурсах, тогда быстро вспомнишь.Привіт комерційна таємниця друже... Я підписав документ про нерозголошення таємниці!!! Договор є договор!
Вже, як буде...але цікаво, буде вхід по клубним картам в еліти буде мінімум три карти в подписи)))))Вот когда в Топке в правилах напишут - Что конкуренты не имеют права брать участие в ихних конкурсах, тогда быстро вспомнишь.
taiga - предложи но там такое правило![]()
![]()
Три не буде, але щось скоро буде.Вже, як буде...але цікаво, буде вхід по клубним картам в еліти буде мінімум три карти в подписи)))))![]()
буря надвигаеться)Три не буде, але щось скоро буде.
Дай боже когда нибудь вернусь к истокамВот когда в Топке в правилах напишут - Что конкуренты не имеют права брать участие в ихних конкурсах, тогда быстро вспомнишь.
taiga - предложи но там такое правило![]()
![]()
Цікаво вже самому стало... поділися догадками?)Три не буде, але щось скоро буде.
Не розкривай всі карти, нехай подумають трошкиТри не буде, але щось скоро буде.
Як скажеш командиру))Не розкривай всі карти, нехай подумають трошки
Як скажеш командиру))
ты ж в модераторы метилДай боже когда нибудь вернусь к истокам
2-3 недели и будет набор модераторовты ж в модераторы метил
Где ?2-3 недели и будет набор модераторов
на бороде
Ну давай дерзай тогдана бороде
Успіху тобі!!!2-3 недели и будет набор модераторов
Тайга Микола́йович Аресто́вич (нар. 3 серпня 1975, Цітелі-Цкаро, Грузинська РСР, СРСР) — український блогер, кіноактор, офіцер, модератор секти, політичний і військовий оглядач, пропагандист, колумніст, організатор психологічних семінарів і тренінгів та благодійного фонду для психологічної підтримки учасників АТО з 2014 по 2017 рік, спікер ТКГ та радник з інформполітики голови української делегації в Мінській групі з 2020 по 2022 рік.2-3 недели и будет набор модераторов
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.