Пишусь на пробу кетамина. Хорошо знаю вещество
На пробу кетаміну запишіть,якщо єВітаю друзі ) Ось і настав той момент коли ми знову починаємо працювати на повну силу .
До вашої уваги в Асортименті магазину з'являється Амфетамін / Кетамін / МДМА / Кокаїн
В найближчі дні з моменту публікації на сайті з'являться нові позиції . Та буде оголошено про роздачу проб .
Переглянути вкладення 72867
Наші контакти:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
якщо записуєтесь, тоді записуємо)Пишусь на пробу кетамина. Хорошо знаю вещество
записник каже що місця ще є, зараз знайду олівець і запишемо і васНа пробу кетаміну запишіть,якщо є
Drug Psihiatr - давай на кетякщо записуєтесь, тоді записуємо)
завтра вам напишуть і скажуть що для цього треба
записник каже що місця ще є, зараз знайду олівець і запишемо і вас
так само, завтра вам напише наш саппорт і скаже що для цього потрібно
ну і ще одне місце залишимо для бажаючих, тому швиденько, ті хто ще не куштував наш кет і готовий написати репорт, плюсуйте та чекайте сповіщення від нас
SiriusWhite - давай на кетякщо записуєтесь, тоді записуємо)
завтра вам напишуть і скажуть що для цього треба
записник каже що місця ще є, зараз знайду олівець і запишемо і вас
так само, завтра вам напише наш саппорт і скаже що для цього потрібно
ну і ще одне місце залишимо для бажаючих, тому швиденько, ті хто ще не куштував наш кет і готовий написати репорт, плюсуйте та чекайте сповіщення від нас
Привіт, це була нажаль одиночна акція, але якщо ще буде можливість я буду мати тебе на увазі. Якщо цікаво - плануємо роздавати Кетамін у Києві!У вас э ще місця на кокаїн? Залечу на коку звради усього присвятого
он из Одессы, а касаемо кокса, то выдав пробу человеку,что в ней ничего не понимает, вы ничего не уточнили целевой. Значит берём, где брали))))))Привіт, це була нажаль одиночна акція, але якщо ще буде можливість я буду мати тебе на увазі. Якщо цікаво - плануємо роздавати Кетамін у Києві!
в следующий раз вам писать?)он из Одессы, а касаемо кокса, то выдав пробу человеку,что в ней ничего не понимает, вы ничего не уточнили целевой. Значит берём, где брали))))))
да, пишите - обсудим)в следующий раз вам писать?)
На скільки пам'ятаєте я віддав кет з вашої рулетки елиасу. Я з Одеси... Кет вживав на депрессіі та позбавитися від толеру стимів, зараз трішечки інша терапія...Привіт, це була нажаль одиночна акція, але якщо ще буде можливість я буду мати тебе на увазі. Якщо цікаво - плануємо роздавати Кетамін у Києві!
Єт я? Или ты про флавлеса?касаемо кокса, то выдав пробу человеку,что в ней ничего не понимает
От відправкою кетамін було б добреПривіт, це була нажаль одиночна акція, але якщо ще буде можливість я буду мати тебе на увазі. Якщо цікаво - плануємо роздавати Кетамін у Києві!
а ты разве тоже кокс KFC пробовал недавно?На скільки пам'ятаєте я віддав кет з вашої рулетки елиасу. Я з Одеси... Кет вживав на депрессіі та позбавитися від толеру стимів, зараз трішечки інша терапія...
Єт я? Или ты про флавлеса?
Неа, я давно кокс не нюхал... Как то повода на кок не нахожуа ты разве тоже кокс KFC пробовал недавно?
І як тобі кет ? Кетамінова яма була ?На скільки пам'ятаєте я віддав кет з вашої рулетки елиасу. Я з Одеси... Кет вживав на депрессіі та позбавитися від толеру стимів, зараз трішечки інша терапія...
Єт я? Или ты про флавлеса?
Разные состояния были)І як тобі кет ? Кетамінова яма була ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.