• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Амфетамін / Кетамін / МДМА / Кокаїн ... Обнова / Проби / Київ / Ірпінь

На вид как творог. Но мало ли)))
та я вот тоже орнул с вида, но потом подумал…. фотка вообще ни о чем не говорит: качество фотки нулевое, структуры фиша не видно, но книгу по обложке не судят, как говорится

та я вот тоже орнул с вида, но потом подумал…. фотка вообще ни о чем не говорит: качество фотки нулевое, структуры фиша не видно, но книгу по обложке не судят, как говорится
KFC перекупы сейчас, а не импортёры. И тгк вейпы у них - реплики. Но посмотрим конечно. Пишись на пробу, что ли)

KFC перекупы сейчас, а не импортёры. И тгк вейпы у них - реплики. Но посмотрим конечно. Пишись на пробу, что ли)
Да я вот знаешь, очень сомневаюсь нужно ли мне это… отбирать у перекупов с несчастных 50г даже 1% их продукта… я себе и купить позволить могу, может лучше пусть кто-то другой этот кусок творожка попробует…..

Да я вот знаешь, очень сомневаюсь нужно ли мне это… отбирать у перекупов с несчастных 50г даже 1% их продукта… я себе и купить позволить могу, может лучше пусть кто-то другой этот кусок творожка попробует…..
Я тоже пас)

вітаю, ну для почтку відкрию вам невелику таємницю, що більшість нашого чарівного ринку, то є перекупи
в більшості в нашому випадку (не змушую вірити, то є право кожного) це власний імопорт або власне виробництво
в мене постало питання в такому випадку, чи ви колись куштували імпортні, оригінальі вейпи (кожен оригінальний продукт данної ланки бється по серійному номеру на офіційнийх сайтах виробників), якщо все ж таки куштували, то явно маєте розуміти про те що вони чомусь слабкіші ніж усе виробництво нашого ринку, чекаю від вас підтревдження і репорт на їх якість / силу як то кажуть накуру імпорту, якщо ви дійсно їх куштували закордоном. Так ось по перше, 99%, яких наприклад я зустрічав в красивих упаковках, то є нічим не більше як "закос під орідженал" але у більшості випдках це просто гарна упаковка замовлена з китаю і розлита вже тут у нас і жоден їх серійний номер не пробивається на сайтах виробників. Історії, що типу виробник продає з під поли і тому серійні коди не працюють, залиште для когось іншго. повірте, завезти такі речі дуже складно, особливо в упаковках від виробника, по друге виробник просто так не продасть літри фасованого продукту в одні руки, бо ти маєш бути верифікованим реьейлером продукту. В нашому випадку, ми завозимо усі імпортні компоненти і розливаємо їх самі.
стосовно інших товарів, таких як мдма/кет/росін/кокаїн/амф/план/шитшка, то ж знайдіть тоді такої якості товар серед інших продаців ну і вже спробуйте якимось вашими не вигаданими фактами довести що ми в когось щось перекупили.
згоден, ніяких фактів не навів що до нашого оригінального товару, але якщо б ми вже перекуповували усе, то чому такий вузький асортимент ? чому немає ще таблеток, чому немає мефу, д-мету і інших товарів які були раніше у нас на вітрині. ну і в кінці кінців, ми ще не публікували ціни на оптові позиції. усе згодомо.

приветствую!
возможна ли выдача пробника на трип в ирпене?
буду благодарен за позитивный ответ)

приветствую!
возможна ли выдача пробника на трип в ирпене?
буду благодарен за позитивный ответ)
Приветствую, пока к сожалению нет но буду иметь вас ввиду, у вас есть примеры трип репортов?

Здравствуйте записался бы на пробу кокиии))

Назад
Зверху Знизу