* Амф * МЕТ * Меф * МДМА * Марки * Грибы * Шишки * от Трубадура и Мистера Вайта ✼ КЛАДЫ [КИЕВ] 24/7 ✼

IMG_0167.png

І знову Новий рік без снігу за вікном. Але це не привід опускати руки, коли душа прагне «снігу» — справжнього, прущого-напєрущого, що приносить хобот і заряджає на всі свята.
🎅🏼“О-хо-хо-хо-хо!»

Перша спроба була зранку. Очікування? Високі. Результат? Катастрофа. Коли відкриваєш пакунок і бачиш жовтий «сніг» (читай амфетамін), руки просто опускаються. Ну хто це взагалі здатен нюхаьи? Це навіть згадувати не хочеться. Якщо цікаво, про кого йдеться, загляньте в мої попередні повідомлення — там є все: і фото, і мої слова.

А ось друга спроба…

IMG_0143.png
IMG_0148.png

Це була зовсім інша історія.

IMG_0101.png

Трубадур, перевірений трьома покупками, завжди залишав відчуття надійності.

IMG_0099.png
IMG_0086.jpeg

(Фото і координати селлера👆🏼)

(Фото з місця пригод 👇🏼)
IMG_0103.png
IMG_0102.png

І цього разу він не підвів. Але що здивувало — амф змінився. І це було відчутно з першого погляду.

IMG_0088.jpegIMG_0089.jpegIMG_0091.jpegIMG_0162.png

Схоже, керівництво нарко-кортелю читає відгуки. Вони рухаються вперед, і це видно.

IMG_0115.png

IMG_0125.png

Як я це зрозумів? Порівняйте фото амфетаміну за 10.15.2024
https://labrc.name/threads/amf-met-...istera-vajta-klady-kiev-24-7.1079/post-526084"

і 03.11.2024
https://labrc.name/threads/amf-met-...istera-vajta-klady-kiev-24-7.1079/post-588977"

Цей «сніг» 1.01 став кращим (добре просушемним) чистішим (тупо біліший як таблетка з аптеки, аж очі ріже). Жодного натяку на жовтизну.

IMG_0126.png

Візуальний тест пройдено. Візуальний тест — річ проста як «кут будинку», але надійна. Амф наче білий але якщо його просвітити то прекурсор що не прореагував одразу помітно.

Візулаьний тест, до речі, ігнорують тільки ті, хто молодий, гарячий і байдужий до власного здоров’я. Тобто 95% 😉

Цього разу Трубадур мене не розчарував. Але тепер питання: що буде далі? Чи стануть вони ще кращими? Схоже, ми на початку цікавої історії…

IMG_0164.png
IMG_0165.pngIMG_0166.png

Розчин амфетаміну (сульфату/фосфату) в дистильованій воді має такі показники:
• Жорсткість понад 1000 свідчить про високу концентрацію солей амфетаміну, що при перевищенні порогу утворює осад.
• pH 7,8. Лужність сприяє проникненню речовини через слизову, але може подразнювати її залежно від чутливості.
• Свинець 50
Чому присутній свинець?
Сульфат (PbSO4) чи фосфат свинцю (Pb3(PO4)2) мають низьку щільність і формують кристалічну структуру, що робить продукт пухким.
Де використовують солі свинцю для розпушування?
Керамічна промисловість - Солі свинцю (наприклад, сульфат або фосфат свинцю) використовуються для створення пухкої, пористої структури глазурі або емалей, що покращує її зчеплення та текстуру.
Фарбова промисловість - Свинцеві сполуки додаються до фарб і пігментів для забезпечення рівномірного розподілу компонентів, створення гладкої текстури та контролю густини.
Ризики
Свинцеві сполуки токсичні, і їх використання суворо регламентується, особливо в харчових продуктах і косметиці.

• Ртуть 0. Домішки ртуті відсутні, тож її вплив виключений.

Висновок:
Надзвичайна рідкість знайти такий продукт: ідеально сухий, готовий до вживання, та настільки білий, що буквально прорізає очі. Зовнішня оцінка? Тут і говорити нічого — все на вищому рівні. Але суб’єктивно — збільшення пульсу до 100-110 ударів на хвилину, разом із тією концентрацією, яка знадобилась для написання цього відгуку протягом кількох годин, свідчить, що продукт справді працює. Він вартий уваги всіх поціновувачів. Рекомендую! 10/10

Останнє редагування:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Всем добрый день !)

В наличии мет 1г 💎уже на витрине, доступен к заказу.

❗️Актуальные контакты для приобретения, саппорт тут:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Ищешь работу курьере, обращайся в саппорт, контакты выше.

Удачные покупок
IMG_1806.jpeg

Назад
Зверху Знизу