Акция Amnesia Lemon Haze

Uncle Tom

Команда Секти
Представитель
Повідомлення
431
Репутація
1 667
Вподобайки
1 531
Бали
825
Депозит
500 $
Amnesia Lemon Haze, сатива, vhq+, индор/регуляр, пролечка, идеальный маникюр. Не пресс, цельные красивые шишки после распаковки.
Почта или доставка по Киеву.
250гр/1000дол
Предложение действительно неделю, дальше по прайсу.
Добро пожаловать!

Вкладення

• Screenshot_20250508_123748_Gallery.jpg
    Screenshot_20250508_123748_Gallery.jpg
    446.4 КБ · Перегляди: 120
  • ima_8fcf272.jpeg_20250502154657.jpg
    ima_8fcf272.jpeg_20250502154657.jpg
    995.4 КБ · Перегляди: 125
  • ima_319142c.jpeg_20250502154652.jpg
    ima_319142c.jpeg_20250502154652.jpg
    828 КБ · Перегляди: 128
  • ima_89d24de.jpeg_20250502154647.jpg
    ima_89d24de.jpeg_20250502154647.jpg
    895.7 КБ · Перегляди: 120
  • ima_cf6e526.jpeg_20250502154641.jpg
    ima_cf6e526.jpeg_20250502154641.jpg
    1.5 MБ · Перегляди: 118
Красивые соцветия

Сатива, это топ!)

Выгодно))

Вкуснятина :kos:

Up

Мають гарний вигляд, ціна справді якісного матеріалу

Доброго вечора, шановне товариство!

Ото думаю: чого б і мені не вписати пару слів про співпрацю з дядьком Томом?

Значить так — побачив смачнючий прайс на шикарний товар, і мозок без зайвих роздумів: “Бери!”. І не дарма. Бо в наші часи, коли ціни божеволіють, а нормальний стаф — як мамонт, 4 бакси за грам звучать як жарт... але ні — це реальність.

Оформив замовлення, зв'язався з оператором (до речі, мегаадекватний ), вибрали зручну точку, все як швейцарський годинник. Оплатив, побажання врахували, доставили — чітко в обумовлений час.
Оператору — окремий респект і п’ятюня ✋

Товар — запакований як для космосу: щільно, герметично, нічого не сіфонить й не пахне… до моменту відкриття 😏
Але майте на увазі: шишки настільки щільні, що здається, ніби це шматочок метеориту. На фотках може бути пухлячок, а в тебе — майже камінь! Але не лякайтесь, це навіть плюс.

Лайфхак: перед відкриттям рекомендую паличку аромашки підпалити — запах цитрусу вилетить з банки і побіжить до дверей раніше за тебе. Хай сусіди трохи позаздрять.

Проби не знімав але 20% THC + 2% CBG — звучить як ідеальний варіант для тих, у кого нерви грають. Або для побратимів, хто проходить рехабу — буває, що допомагає з фокусом і трохи профілактить контузію.

Вердикт: рекомендую для тих, хто любить якісно, з душею й хоче трохи “відпочити мозком”.
Магазин — розвитку та адекватних клієнтів

Якщо мій друг, тестувальник, вийде з детоксу — то буде ще друга частина, stay tuned ;)

Ну що, будемо пробувати цю смакоту 🤝

Доброго вечора, шановне товариство!

Ото думаю: чого б і мені не вписати пару слів про співпрацю з дядьком Томом?

Значить так — побачив смачнючий прайс на шикарний товар, і мозок без зайвих роздумів: “Бери!”. І не дарма. Бо в наші часи, коли ціни божеволіють, а нормальний стаф — як мамонт, 4 бакси за грам звучать як жарт... але ні — це реальність.

Оформив замовлення, зв'язався з оператором (до речі, мегаадекватний ), вибрали зручну точку, все як швейцарський годинник. Оплатив, побажання врахували, доставили — чітко в обумовлений час.
Оператору — окремий респект і п’ятюня ✋

Товар — запакований як для космосу: щільно, герметично, нічого не сіфонить й не пахне… до моменту відкриття 😏
Але майте на увазі: шишки настільки щільні, що здається, ніби це шматочок метеориту. На фотках може бути пухлячок, а в тебе — майже камінь! Але не лякайтесь, це навіть плюс.

Лайфхак: перед відкриттям рекомендую паличку аромашки підпалити — запах цитрусу вилетить з банки і побіжить до дверей раніше за тебе. Хай сусіди трохи позаздрять.

Проби не знімав але 20% THC + 2% CBG — звучить як ідеальний варіант для тих, у кого нерви грають. Або для побратимів, хто проходить рехабу — буває, що допомагає з фокусом і трохи профілактить контузію.

Вердикт: рекомендую для тих, хто любить якісно, з душею й хоче трохи “відпочити мозком”.
Магазин — розвитку та адекватних клієнтів

Якщо мій друг, тестувальник, вийде з детоксу — то буде ще друга частина, stay tuned ;)
А маєш фото який товар тобі прийшов?)

и шо как она прет?)сатива может не влупить конченых которые 10 раз в день курят?

Органолептика : прессованная, просушеная, ароматная шишка, с маником и пролечкой, ножницами тяжело берется, но грендерить норм если бросать не большими кусочками, после дробления достаточно пушистая и живая. На перебитые мною 1,3 г семечек не обнаружено.
Эффект : я бы не назвал это чистой сативой, больше гибридом с сативным уклоном, это не добрая, а скорее пиздующая, на мой высокий толер, две банки по примерно 100 мг, достаточно хорошо накурили, и продержали до двух часов, также после этого опустил еще одну плотную перед сном которая тоже довольно не слабо и навалила.
Как по мне это очень неплохой индор, который за этот прайс очень качественный вариант.
Даже такого конченого как я который курит по 4-5 плотных банок за вечер накурило.
IMG_0256.jpegIMG_0255.jpeg

Напомню правило распаковки шишки из упаковки 250гр (по ДСТУ):
1. Вскрываем упаковку, достаем массу шишек, нужно дать ей подышать пару часов (в идеале)
2. После того, как шш "подышала", аккуратно, без сломов и хруста, делим шишки на 2 части. Обе части аккуратно, без сломов и хруста, рассоединяем (растягиваем) ещё на части.
3. Оставшиеся куски аккуратно разбираем на отдельные шишки (не рвать с мясом, а рассоединять)
Шишки получаются цельными как на фото на 1стр.ветки.

Назад
Зверху Знизу