anatoliy779
Посвященный
Питання до профі. Скажіть будь ласка де можна знайти Аддералл? Але щоб точно був у наявності. Вже весь форум переглянув, поки галяк 
Виза Вайт, у них спросиПитання до профі. Скажіть будь ласка де можна знайти Аддералл? Але щоб точно був у наявності. Вже весь форум переглянув, поки галяк![]()
Все есть, поищи на форуме)настоящий аддрерал даже на забугорних площадках по драгсам не било
его походу не випускают или че
А что за книжечка?ты заводской ищещь ??
я в это не верю, но если найдешь / уже нашел что-то заводское из этого, будь так добр отпиши в личку
кроме атомоксетина
Переглянути вкладення 13206Переглянути вкладення 13209
ШпинатВ файт клабе есть кладами в киеве
@FCLB_3_bot
не сочти за вора твоего времени, если не затруднит будь так любезен дай ориентиры на шопы, сократив время дабы провести анализВсе есть, поищи на форуме)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Рассел А.БарклиА что за книжечка?
Не знайшовЧто по итогу, нашли ад, или нет? Я тоже хочу взять
КонцертаМожет аналоги кто-то подскажет?
Риталин например
Тут напевно 99% таких) сам сдвгшник. І це доставляє мені масу незручностейа просто порошок амфу я купляти не хочу
і мене ж бляха дійсно рдуг неуважного типу
мені для роботи треба
попробуй армодафинил (нувиджил в аптеке) , сам его пью щас, пожалуй это первый преппарат который реально помог, 150мг не пей сразу целую табл, попробуй с половины.Тут напевно 99% таких) сам сдвгшник. І це доставляє мені масу незручностей
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.