936 грн @KissMyAcid (2 марки) - ВИРІШЕНО (перенести у відповідну категорію)

newfag

Сектант
Повідомлення
135
Вподобайки
242
Репутація
359
Бали
234
вирішив взяти у перевіреного мною не один раз магазину 2 картона.
класний район, вже там знімав точно такий клад, але…
IMG_2413.jpeg
а по приходу на місце бачу таку картину

IMG_2414.jpeg
IMG_2415.jpeg
IMG_2416.jpeg
таймінги:
між отриманням кладу і написанням за нн - десь година-півтори часу, тобто сапорт стверджує, що я за цей час сошкурив марки і наклеїв ліві наклейки, при тому що кладу пару годин…
IMG_2417.jpeg
я все розумію, пропоную подивитись мої попередні покупки, але на жаль акк з якого тоді купляв після візиту в нарко-каталажку пропав без пароля…
За весь час співпраці з магазином я один тільки раз обламався на 10г грибів, про які вже згадував в одному із дописів (просто нагадаю, взяв клад, але зміг дійти до нього через умовний тиждень - там стелсу не було і лежав пустий чікет))
тоді в арбітраж не звертався бо розумів що не по правилах так робити.
В цьому випадку все чітко, але з оператором не домовились.
Команду Аксида я поважаю і хочу щоб магаз працював справно, але такі казуси я буду вирішувати тут, на розгляд публіки😇
Прошареним читачам прохання вказати на помилки чи попросити додати скрінів і пруфів у допис
Всім мирного неба)
IMG_2432.png

upd:
переписка фул з сапом
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Останнє редагування:
такой себе клад учитывая то что нормальные расклейщики обьявлений ходят со скребком и перед тем как наклеить свое объявление сдирают предыдущее -_-

Переписка нужна полностью плюс скрин профиля оператора, еще тут есть шаблон по которому желательно писать
Но думаю kiss my acid kiss my sup и так решат твою проблему)

Переписка нужна полностью плюс скрин профиля оператора, еще тут есть шаблон по которому желательно писать
Но думаю kiss my acid kiss my sup и так решат твою проблему)
та не поможе, поспілкувались, але згоди не дійшли(

Значит подгони под правила чтобы приняли жалобу, а шо делать(
там аргументи:

Acid: 1 покупка і зразу нн по свіжому кладу
Я: не перша, бо акк новий, зі старого 95% успіху і радість за якісний товар

Acid: У вас на фото видно синюю бумажку, палитесь нелепой историей
Я: Да, але хоч вона і є, під нею стелса не оказалось

Acid: Є правила магазину…
Я: класно, але ж по суті я їх всі соблюдаю і оперу не грублю (не наїжджяю, хочу конструктивну розмову) а у відповідь- недовіра(

підкажіть кого тегнуть щоб тема у вирішені репорти залетіла (Dylan)?
подякував

підкажіть кого тегнуть щоб тема у вирішені репорти залетіла (Dylan)?
подякував
Пощастило що вирішили. А міг би і статус "Лох" отримати . Наступного разу якщо таке станеться не пиши оператору, що збираєшься арбітраж писати. Тут це за шантаж сприймається

Пощастило що вирішили. А міг би і статус "Лох" отримати . Наступного разу якщо таке станеться не пиши оператору, що збираєшься арбітраж писати. Тут це за шантаж сприймається
так ми вирішували, порішали і адміністрація закрила, які питання чи це якось не так робиться?)

так ми вирішували, порішали і адміністрація закрила, які питання чи це якось не так робиться?)
Та все так. Але якби самі не порішали, то результат був би не на твою користь, ще й статус би видали. Просто попередив на майбутнє

Та все так. Але якби самі не порішали, то результат був би не на твою користь, ще й статус би видали. Просто попередив на майбутнє
дякую, прийму до уваги, а чому не в мою то?)

дякую, прийму до уваги, а чому не в мою то?)
Перед оформлением жалобы обязательно нужно написать продавцу/оператору о появившейся у вас проблеме и уже в случае нерешения/игнорирования такой ситуации создавать жалобу на форуме (без шантажа самого продавца фразами "жди арбитража" и т.п.)

11. При обнаружении попытки шантажа продавца написанием арбитража на данном ресурсе жалоба истца будет перемещена в раздел "Шантаж" , а сам истец будет награжден статусом "Лох" сроком на 7 дней

12. Шантажом считается момент, когда истец пишет продавцу о том что создаст на него жалобу на форуме до создания самой жалобы; шантажом считается момент, когда истец пишет продавцу о том что удалит жалобу на форуме в случае ее благополучного решения; шантажом не считается момент, когда истец скидывает ссылку на жалобу и просит продавца на нее отреагировать

дякую)
Повідомлення об'єднано автоматично:

просто по переписці видно шо не хоче йти на компроміс опер, то подумав шо правило про 72 часа в такому випадку не столь важне

Назад
Зверху Знизу