Nukleon Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 7 757 Репутація 4 796 Вподобайки 10 273 Бали 3 340 05.01.25 #21 Akella сказав(ла): Андрюша, позволь увековечить этот момент в цитатник секты, чтоб через 3 месяца почитать от тебя отзыв об ощущениях внутривенного употребления Натисніть, щоб розгорнути... Ок
Akella сказав(ла): Андрюша, позволь увековечить этот момент в цитатник секты, чтоб через 3 месяца почитать от тебя отзыв об ощущениях внутривенного употребления Натисніть, щоб розгорнути... Ок
MrPearson Посвященный Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 585 Репутація 1 205 Вподобайки 899 Бали 840 05.01.25 #22 Nukleon сказав(ла): Та я лучше буду нюхать дальше Натисніть, щоб розгорнути... Володимир Олександрович Смаргдовий сказав що в Україні не можна нюхать просто так, потрібно або воювати або працювати на економіку Nukleon сказав(ла): Я попробую без нейролептиков побыть 3 месяца И потом употребить Если не попрет ..перейду на внутривенно Натисніть, щоб розгорнути... Ти дуже смілива людина, я досі не можу наважитись перейти на інший провайдер інтернету
Nukleon сказав(ла): Та я лучше буду нюхать дальше Натисніть, щоб розгорнути... Володимир Олександрович Смаргдовий сказав що в Україні не можна нюхать просто так, потрібно або воювати або працювати на економіку Nukleon сказав(ла): Я попробую без нейролептиков побыть 3 месяца И потом употребить Если не попрет ..перейду на внутривенно Натисніть, щоб розгорнути... Ти дуже смілива людина, я досі не можу наважитись перейти на інший провайдер інтернету
Barrabas Мудрец Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 4 793 Репутація 1 774 Вподобайки 4 793 Бали 2 278 05.01.25 #23 Не завідуй
Devil Чайка - пробу не давать Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 3 168 Репутація 2 385 Вподобайки 4 431 Бали 2 030 06.01.25 #24 MrPearson сказав(ла): Ти дуже смілива людина, я досі не можу наважитись перейти на інший провайдер інтернету Натисніть, щоб розгорнути... Переходь, я пiдключив гiговий водафон за пiв цiни на пiв року i щасливий як дитина, а то старi провайдери наглiють з тарифами
MrPearson сказав(ла): Ти дуже смілива людина, я досі не можу наважитись перейти на інший провайдер інтернету Натисніть, щоб розгорнути... Переходь, я пiдключив гiговий водафон за пiв цiни на пiв року i щасливий як дитина, а то старi провайдери наглiють з тарифами
Borborigmo Конфуций Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 3 312 Репутація 5 482 Вподобайки 6 514 Бали 2 530 06.01.25 #25 Devil сказав(ла): Переходь, я пiдключив гiговий водафон за пiв цiни на пiв року i щасливий як дитина, а то старi провайдери наглiють з тарифами Натисніть, щоб розгорнути... Як він довго без електроенергії працює?
Devil сказав(ла): Переходь, я пiдключив гiговий водафон за пiв цiни на пiв року i щасливий як дитина, а то старi провайдери наглiють з тарифами Натисніть, щоб розгорнути... Як він довго без електроенергії працює?