ТЮ блять а я то думал у депрессуха из-за войны и армии,а оказывается нет всё это поваренная соляра виновата. Бросаю соль и всё пройдёт. Спс арма мне стало уже намного легче.Переглянути вкладення 93404
У тих, хто постійно досолює собі їжу, ризик виникнення тривоги та депресії зростає аж на 40%.
Справа в тому, що сіль прискорює біологічне старіння організму, що впливає на психіку. За іншою версією, сіль пригнічує серотонін та дофамін – гормони щастя.
![]()
золотая середина)))))))Во всём как и в природе важен - баланс )
Да-дазолотая середина)))))))
ещё как вреден!Но и дефицит соли вреден для организма
как вариант) соль как ни крути)Употребляйте психотропную![]()
Арма, ты перешёл на соль?Переглянути вкладення 93404
У тих, хто постійно досолює собі їжу, ризик виникнення тривоги та депресії зростає аж на 40%.
Справа в тому, що сіль прискорює біологічне старіння організму, що впливає на психіку. За іншою версією, сіль пригнічує серотонін та дофамін – гормони щастя.
![]()
диетическую соль?)))Я привык кушать так сказать диетическое в плане соли)
Если в сутки курить не больше 2г соли, то проблем не будет, одни плюсики в карму и к характеруПереглянути вкладення 93404
![]()
Боже упаси!Арма, ты перешёл на соль?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.