Ох и хтива Свєтка де Мет ка? Поки свого гострого носика не вмоче розкішницю чудову свою не дає нюхати😂😂
Ну я думаю там можна развивать)) Головна мета поета - вчасно зупинитись, щоб кожен знайшов те, що шукає у його творчості🥰

Ідея комусь для мультиакка кстать, буде дружить з Ірою металісткаю

Ну я думаю там можна развивать)) Головна мета поета - вчасно зупинитись, щоб кожен знайшов те, що шукає у його творчості🥰

Ідея комусь для мультиакка кстать, буде дружить з Ірою металісткаю
В мене також були вірші написані під різними препами та на запайках від них але вони канули в бездну)) Багатенько було з однієї сторони хотілось би зараз щось почитати а з іншої літературного там ніхуя))

В мене також були вірші написані під різними препами та на запайках від них але вони канули в бездну)) Багатенько було з однієї сторони хотілось би зараз щось почитати а з іншої літературного там ніхуя))
Ну оце про свєту, як виявилося я замість д-мєта солємєта заюзав)) І це прям дуже показово, вірші, проза, музика - все відображає якість і чистоту речовини. Я бувало такі рифми діставав з годного амфа, що мєт чисто би задушив і заточив би своєю сутністю. І вот, свєта - яскравий приклад, коли речовина ніби першокласна, а рифма то видає її без лишніх рухів, що оно не то))

Ну оце про свєту, як виявилося я замість д-мєта солємєта заюзав)) І це прям дуже показово, вірші, проза, музика - все відображає якість і чистоту речовини. Я бувало такі рифми діставав з годного амфа, що мєт чисто би задушив і заточив би своєю сутністю. І вот, свєта - яскравий приклад, коли речовина ніби першокласна, а рифма то видає її без лишніх рухів, що оно не то))
Так то був мет чи ні?) Нюхав декілька разів його різні варіанти але вже не пам'ятаю різниці.. Самий файний був в склі тріскучому і прозорому як лід це тільки пам'ятаю

Так то був мет чи ні?) Нюхав декілька разів його різні варіанти але вже не пам'ятаю різниці.. Самий файний був в склі тріскучому і прозорому як лід це тільки пам'ятаю
це був мрачний період - я придбав цей д-мет, а потім через пару днів на нього почались проби дивним чином, і почалось - хтось писав, що норм, хтось писав що дічь. Мене за цей віршик засміяли, бо я створив в флуді тему "Тріп-репорт на д-мет" чисто погнать і цей віршик вставив. Я потім аж ту тему видалив, бо запаявся, що я спортив рекламу магазину і магаз мене вичислить і направить на мене кіллєрів і вб'є. В результаті я забив хуй тоді на можливість зрозуміти щось на рахунок цього.

Коротко - я купив д-мет і написав під ним цей вірш. Але з висоти польоту тверезого, або принаймні тверезого від спідів, я скажу, що цей віршик - або дуже філігранна постіронія, яку д-мет провернув зі мною і з іншими, або ж це просто гон, а не д-мет був. Ось так. Я розібратися в цьому залишив всі надії.

Назад
Зверху Знизу