Жемчужина у моря. Кокаин от Vito Scaletta

Этот штамп закончился, сейчас новый - "LV", но тоже образцовый в плане чистоты и эффектов. И у Вито всегда колумбийская классика, без всякого маркетингового блядства.
Немного о маркетинге (из переписки с владельцем самого старого онлайн-магазина кокаина в Украине, недавно покинувшего нас):
Переглянути вкладення 80210
Ох уж ці клієнти з УА, які капрізні 😉

Ох уж ці клієнти з УА, які капрізні 😉
А я не капризная, я предпочитаю кокаин, а не кокаиносодержащие конструкторы, к слову последнее время Белый Доктор такими не брезговал банчить, я его ассортимент проверяла прошлой весной. Один образец был амфом с анастетиком (штамп "Mobil 1"), без кокаина, но амф был чистейший, прямо эталонный, 6 часов чистой и ровной стимуляции. Угощала друзей - амфетаминщиков после теста реактивами, они заценили. В интересное время живём, амфетамин за 150 баксинских народ покупать готов. Стоит кокаинщикам собрать дегустационный сет, а то они думают,что это стимовый кокос)))))

А я не капризная, я предпочитаю кокаин, а не кокаиносодержащие конструкторы, к слову последнее время Белый Доктор такими не брезговал банчить, я его ассортимент проверяла прошлой весной. Один образец был амфом с анастетиком (штамп "Mobil 1"), без кокаина, но амф был чистейший, прямо эталонный, 6 часов чистой и ровной стимуляции. Угощала друзей - амфетаминщиков после теста реактивами, они заценили. В интересное время живём, амфетамин за 150 баксинских народ покупать готов. Стоит кокаинщикам собрать дегустационный сет, а то они думают,что это стимовый кокос)))))
150 баксів за амфетамін? 😳 Це що, феноменальна реальність). Наче це вже не просто стимулятор, а якийсь VIP-продукт з ексклюзивною подачею

Дякую, що ділишся своїми спостереженнями та дослідженнями! Твої пости завжди читаються з інтересом і відчуттям досвіду за плечима. Став твоїм таємним😎 шанувальником з першого прочитанного повідомлення на старій labrc – завжди точні, лаконічні та по суті

150 баксів за амфетамін? 😳 Це що, феноменальна реальність). Наче це вже не просто стимулятор, а якийсь VIP-продукт з ексклюзивною подачею

Дякую, що ділишся своїми спостереженнями та дослідженнями! Твої пости завжди читаються з інтересом і відчуттям досвіду за плечима. Став твоїм таємним😎 шанувальником з першого прочитанного повідомлення на старій labrc – завжди точні, лаконічні та по суті
неужели читал мой репорт на амфетамины от Jimmstore, где я игралась с растворителями и замеряла ph? Единственное, что фотографии процесса перекристаллизации не выкладывала, тогда занималась синтезом и в целях безопасности решила оставить этот процесс за кулисами.

неужели читал мой репорт на амфетамины от Jimmstore, где я игралась с растворителями и замеряла ph? Единственное, что фотографии процесса перекристаллизации не выкладывала, тогда занималась синтезом и в целях безопасности решила оставить этот процесс за кулисами.
Чесно, не пам’ятаю, чи читав саме той репорт, але дуже добре пам’ятаю твою детальну інструкцію – ту, де ти поетапно розписувала всі кроки, щоб отримати максимально чистий і стабільний продукт. Це було щось на рівні покрокового гайду, і саме він мені врізався в пам’ять найбільше.

До речі, готуюсь до цікавого) репорт – порівняння двох видів метамфетаміну, дякуючи Darkseid 💪🏽🫱🏽‍🫲🏼
Зараз ще на етапі підготовки, потрібно докупити деякі “речі” (вже в дорозі), і тоді приступлю. Буде цікаво.

Останнє редагування:
Настільки емоційно якісно описано все, що вже другий день ходжу з відчуттям, що 100% замовлю, 100% треба спробувати. Саме в цьому магазині, саме цей кокаїн-гідрохлорід, штамт 275, Колумбія.

Дякую за таку емоційну передачу відчуттів – читається так яскраво, що ніби сам проживаєш цей момент.
Твій опис – справжня родзинка!
Вы автоматически попадаете на следующий завоз на пробу, как про тестер и как желающий отведать мой продукт

Назад
Зверху Знизу