andrik1488
Гуру
Гости будут в твоём анусеОпача що ти должнік гроші поверни чепушило де ти зачекалися в гості тебе грозна палочка
Всё как ты любишь, копеечный империалист
Гости будут в твоём анусеОпача що ти должнік гроші поверни чепушило де ти зачекалися в гості тебе грозна палочка
Я знав що ти лошараГости будут в твоём анусе
Всё как ты любишь, копеечный империалист
Я знав що ти лошараЯ знав що ти лошара
Немоч ти ще незнаєш подій даліЯ знав що ти лошара
Да я стараюся я працюю на себеI hate lies У тебя регистрация с 19 сентября и уже 15000 постов?
Флуд на 150 гривен в неделю заставляет дрочить клавиатуруI hate lies У тебя регистрация с 19 сентября и уже 15000 постов?
Ти чмоня в мене позичав гроші в груди бив шо ти віддаси а тут показався балаблом і брехуном кукарікай бо ти вже такий опущений ти ще отримаєш порцію свою з часом все буде не так все буде несподіваноФлуд на 150 гривен в неделю заставляет дрочить клавиатуру
Сам в ахуе,бедняга.Флуд на 150 гривен в неделю заставляет дрочить клавиатуру
Тада, бедолага..Сам в ахуе,бедняга.
Саме так)Тада, бедолага..
Но ты держись.Саме так)
Я чоткий сказав зробив а балпболи мені нестрашні тим більше в нього там минуле таке і теперішнє що нехай він тримаєтьсяНо ты держись.
андріг єта нє сєрьога,., єта какойта лєвій тіп,., сєрьогу ішут,.,Я чоткий сказав зробив а балпболи мені нестрашні тим більше в нього там минуле таке і теперішнє що нехай він тримається![]()
Срака твоя красная по жизни, чепушь блятьАмну да Андрік же по красному пішов кукарікє я є забув
Даже е твое очко рваноеТа ж даже є твоє фото
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.