самое время закидивать нбомчикНа Землі розпочався сильний магнітний шторм , що може тривати до 40 годин. Прохання для всіх, хто схильний до магнітних коливань злити в унітаз наркотики, погладити наостанок траву та увімкнути національний телемарафон і чекати поки Володимир Олександрович не оголосить про закінчення бурі.
Переглянути вкладення 15598
Удачного польота)самое время закидивать нбомчик
У меня 2C - B, думала когда потриповатьсамое время закидивать нбомчик
дякую виу виу полетел иследовать вселленуюсамое время закидивать нбомчик
І пристебнути паски безпеки не забудьте. Турбулентність буде трусити дай Боже.На Землі розпочався сильний магнітний шторм , що може тривати до 40 годин. Прохання для всіх, хто схильний до магнітних коливань злити в унітаз наркотики, погладити наостанок траву та увімкнути національний телемарафон і чекати поки Володимир Олександрович не оголосить про закінчення бурі.
На приземлённыхУдачного польота)
Да до пезды )))На Землі розпочався сильний магнітний шторм , що може тривати до 40 годин. Прохання для всіх, хто схильний до магнітних коливань злити в унітаз наркотики, погладити наостанок траву та увімкнути національний телемарафон і чекати поки Володимир Олександрович не оголосить про закінчення бурі.
Шо за пизда, я її знаю?)))Да до пезды )))
Не начинай)))Шо за пизда, я її знаю?)))
Давай всё начнем заново. Кто эта пизда и не по соседству ли она живёт?Не начинай)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.