• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Затегал улицу

Я проти графіті, коли це просто дурні написи без сенсу, якими розмальовують вулиці. Це виглядає неестетично, не несе жодної цінності й псує вигляд міста. Не потрібно багато розуму, щоб просто бруднити стіни чи інші поверхні. Такі дії не прикрашають простір, а лише створюють відчуття занедбаності.
Да ты не понимаешь, это андеграунд культура. Так называемый wild style. A.C.A.B.
Завтра забомбим состав

Да ты не понимаешь, это андеграунд культура. Так называемый wild style. A.C.A.B.
Завтра забомбим состав
Та я не розумію цієї вашої ‘культури’ і не збираюся! Купити відро фарби, пензлик і тинятися вулицями, розмальовуючи стіни безглуздими написами — це що, серйозно? Бідні й безталанні придумали собі ‘культуру’, щоб виправдати свої каляки-маляки. Для мене це те саме, що трирічна дитина на шпалерах, тільки від 18+ річних лобів, у яких розуму не додалося!
Заставить эту чепуху всё нахуй вымыть и 10 год тюрмы.
10 років війни йому, без права на дострокове

Та я не розумію цієї вашої ‘культури’ і не збираюся! Купити відро фарби, пензлик і тинятися вулицями, розмальовуючи стіни безглуздими написами — це що, серйозно? Бідні й безталанні придумали собі ‘культуру’, щоб виправдати свої каляки-маляки. Для мене це те саме, що трирічна дитина на шпалерах, тільки від 18+ річних лобів, у яких розуму не додалося!

10 років війни йому, без права на дострокове
Человек анти-юмор, вообще шуток не понимает

Тс довбойоб
Дати пізди б, а потім гарнчірку і хай підорасить все, що намалював.
Qazoplm11 і тобі теж, пєтросян хуєв

cразу видно зумера-контркультурщика с центнером грязи под ногтями.
Повідомлення об'єднано автоматично:

или SoITK№Uᵗᴬ

Надпись беспонтовая

Тс довбойоб
Слыш высер подъездный, хули ты тут роспизделся вообще :troll-(43):
Солька закончилась(

Тс довбойоб
Ебать да у тебя каждое второе сообщение как ты кого-то хуесосишь. Чел у тебя все в порядке?

Останнє редагування:
Завтра забомбим состав
A.C.A.P

Тс довбойоб
Нє ну хлопці, чого так жорстоко, всі помиляються, нехай заплатить штраф тей по всьому. Можливо тоді хлопцю в голові щось пророче говорило, можливо навіть БОГ. стіни це не листок, потрібно вдумливо писати що ти пишеш на стінах.

Солька закончилась(

Ебать да у тебя каждое второе сообщение как ты кого-то хуесосишь. Чел у тебя все в порядке?
Коли людина довбойоб я не соромлюсь про це казати, ти наприклад малолітній довбойоб, бо нормальна людина не підтримає те, що з його міста роблять свинарник. ∆lNKVIZITOR∆ штрафи таким людям не допомагають, по голові надавати і пару місяців робот двірником було б непогано

Солька закончилась(

Ну давай пойди на место комунальщиков а дальше поговорим.

Коли людина довбойоб я не соромлюсь про це казати, ти наприклад малолітній довбойоб, бо нормальна людина не підтримає те, що з його міста роблять свинарник. ∆lNKVIZITOR∆ штрафи таким людям не допомагають, по голові надавати і пару місяців робот двірником було б непогано
Подожди, а я его поддерживаю чтоли? Я же четко написал что это высер первоклассника :troll-(52):

Ну ты художник, я и то лучше бомбил в 5 классе
Две гиены блять, читать научитесь. Это сарказм если не понятно
U-571 888

Ну а хули ты к челу доебался котрый написал своё мнение,кумарики?
Вот его цитата конч, он ко мне доебался
Тс довбойоб
@Qazoplm11 і тобі теж, пєтросян хуєв

Два барана, с буквами плохо все?

Где свастон?? Где моя честь это моя верность? Сделай норм контент

А то не тс на лобовухе тралика разрисовал пока водителю фуйоао было? В новостях сегодня было но того художника быстро приняли.

Назад
Зверху Знизу