DN1PRYAN1N
Сектант
Алє не усі починали колотися чи надати, я по сей день не юзаю нічого крім стафуНаркоша фууууу
Шишки он дует , пизда скоро колотся начнешь
Все с шишек начинили
Алє не усі починали колотися чи надати, я по сей день не юзаю нічого крім стафуНаркоша фууууу
Шишки он дует , пизда скоро колотся начнешь
Все с шишек начинили
зачем ты создаешь темы в левых разделах? Флуд для этого существуетАлє не усі починали колотися чи надати, я по сей день не юзаю нічого крім стафу
Я не міг флуд знайтизачем ты создаешь темы в левых разделах? Флуд для этого существует
Дякую за пораду)Сила воли решает. Надо уметь договариваться с собой. Конечно, если зависимость психологическая, это работает.
Чому ?електронні дудки саме страшне зло, гірше героїна
їх складніше кинуть ніж сигарети, ще й смачніЧому ?
немає ніяких обмежень, хоч на унітазі, хоч в кроваті можна з нею просто не відсасуєшся, а потім як перестаєш наче без повітряЧому ?
Легеням пездець я HHC курив а зараз CBD і якось легені швидко забивається дихати тяжко ))їх складніше кинуть ніж сигарети, ще й смачні
Повідомлення об'єднано автоматично:
немає ніяких обмежень, хоч на унітазі, хоч в кроваті можна з нею просто не відсасуєшся, а потім як перестаєш наче без повітря
да, всі ці вейпи моментально забивають легені. Думаю що це реально гірше диму, але це мої особисті відчуття, щодо якихось досліджень на цю тему не знаю.Легеням пездець я HHC курив а зараз CBD і якось легені швидко забивається дихати тяжко ))
Я теж так починаю думати по опиту, бо я ж і єлектронку і цигарки палюда, всі ці вейпи моментально забивають легені. Думаю що це реально гірше диму, але це мої особисті відчуття, щодо якихось досліджень на цю тему не знаю.
А їсти не пробував ? Я їв капсулу з маслом тгк, хороша темаЛегеням пездець я HHC курив а зараз CBD і якось легені швидко забивається дихати тяжко ))
Друже у мене язва, у мене желудок слабкий я майже пів життя курю )А їсти не пробував ? Я їв капсулу з маслом тгк, хороша тема
Каплі під язик на основі масла тгк, скоро буду тестуватиДруже у мене язва, у мене желудок слабкий я майже пів життя курю )
Я чув у мене був флакон 6000mg, я його повернув бо не захотівКаплі під язик на основі масла тгк, скоро буду тестувати
А чого не захотів ? Флакон - це напій мабуть з тгк ? В мене має бути 1 мл масла тгк, розведений в оліїЯ чув у мене був флакон 6000mg, я його повернув бо не захотів
Ні то теж масло під язик крапліА чого не захотів ? Флакон - це напій мабуть з тгк ? В мене має бути 1 мл масла тгк, розведений в олії
Не все, да. Да и причём тут колоться? Колоть можно и то, что не вызывает зависимости.Алє не усі починали колотися чи надати, я по сей день не юзаю нічого крім стафу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.