Вот если бы такие фото делали на клады )))Дарницький район, парк партизанської слави
Переглянути вкладення 16919
Переглянути вкладення 16916
Переглянути вкладення 16920
Добрий день, а що ви тут робите?)
Хзхз, без координат можливо і не знайдеш, якщо не знаєш що за пеньок)Вот если бы такие фото делали на клады )))
Но суть в качестве фото)Хзхз, без координат можливо і не знайдеш, якщо не знаєш що за пеньок)
Шо там тцкашники не бродят по ппске? Бо я туда пока не рыпаюсьДарницький район, парк партизанської слави
Добрий день, а що ви тут робите?)
Я копа по гражданкє ну і жорстко риють чайки)Шо там тцкашники не бродят по ппске? Бо я туда пока не рыпаюсь
Ты копа по гражданкє? Ни понявЯ копа по гражданкє ну і жорстко риють чайки)
2 копа) я - нє)Ты копа по гражданкє? Ни поняв
Пока в ППС не наблюдали ТЦК. Но закон о мобилизации вступит в силу после 18 мая.Шо там тцкашники не бродят по ппске? Бо я туда пока не рыпаюсь
часто там прогуливался и с собакой и так просто, но в этом году туда не буду ходить мне кажется с потеплением когда все начнут вылазить на шашлыки там будут делать рейдыПока в ППС не наблюдали ТЦК. Но закон о мобилизации вступит в силу после 18 мая.
Пеньок каньешно ахуєнний!!!Дарницький район, парк партизанської слави
Добрий день, а що ви тут робите?
На самсунг галімий, але 1 фотка після снапсід додатку.Мічтай )))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ри
Пеньок каньешно ахуєнний!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
На що це ти фоткав так ?
Та да, на вихідних там людей купа, а сьогодні, крім коняки навіть тіпа що з нею був не узрів і двох копів, а а іще бомжа що там живе в палатці нікого) ну там закладки, все порито, купа ізолєнти.часто там прогуливался и с собакой и так просто, но в этом году туда не буду ходить мне кажется с потеплением когда все начнут вылазить на шашлыки там будут делать рейды
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.