Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Хочу, чтобы падали дополнительные очки достижений за штрафные баллы.
Моя тобі порада, не сприймай всерйоз і завжди діли на два все що пишуть люди в інтернеті, тим більше якщо це стосується тебе особисто. Емоційна стабільність куди дорожче) а за комплімент дякую, приємно) хоча я ще те високомірне їбанько
Моя тобі порада, не сприймай всерйоз і завжди діли на два все що пишуть люди в інтернеті, тим більше якщо це стосується тебе особисто. Емоційна стабільність куди дорожче) а за комплімент дякую, приємно) хоча я ще те високомірне їбанько
Бро, щодо ємоційної стабільності ти правий.
А щодо того щоб не сприймати всерйоз прямі образи) оце порада трохи мені не зрозуміла.
Хочеш сказати що якого тобі в лоб хто скаже що ти "такий" чи "сякий" то ти просто закриєш на це очі? Хіппі чи шо?)
А, давай навіть так запитаю. А чому ж ти те саме не радиш цьому дєсперадному "добряку"?
Чо б йому не заспокоїться і нахуй забути про мене? Воно ж обмежене. Само себе розважити не здатне.
Створює ось такі теми, ще якусь хуйню на іронічно-серйозному їбалі розповідає.