I hate lies
Гуру
Про трезвость чи про болрістьХто тобі таке сказав??? Сам придумав чи приснилося ?![]()
Про трезвость чи про болрістьХто тобі таке сказав??? Сам придумав чи приснилося ?![]()
Це ти мені скажи про що спиздів )))Про трезвость чи про болрість
Ну я сказав....а що спиздити, то це не про мене аххаЦе ти мені скажи про що спиздів )))
Спиздіти і спиздити - це різні вчинки.Ну я сказав....а що спиздити, то це не про мене ахха
Це точноСпиздіти і спиздити - це різні вчинки.
Якщо точно то чому перекручуєш і не відповідаєш на запитання???Це точно
Ахза ахха аххаЯкщо точно то чому перекручуєш і не відповідаєш на запитання???
Я бачу що ти розпустився і давно не всирався в чужих руках!!!
Для начала упал отжался (20 раз).Ахза ахха ахха
Товариш Генералисимус
Я зроблю 5 по 20Для начала упал отжался (20 раз).
Ок. С видео отчётом. Вперёд. Перерывы между подходами даю тебе 10 секунд.Я зроблю 5 по 20
Ок. С видео отчётом. Вперёд. Перерывы между подходами даю тебе 10 секунд.
Жду видео подтверждение.
Ладно на первый раз сойдёт))
Вкусняшки,что выиграл? Или ты солью 5 грамм забрал?Понравилось?)
Ага все так говорят,а потом все носки по одному. Спасибо,но нет мы это уже проходилиНу я сказав....а що спиздити, то це не про мене ахха
То це взуття в тебе якесь незручне, а нігті необрвзані от і постійно один носокВкусняшки,что выиграл? Или ты солью 5 грамм забрал?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ага все так говорят,а потом все носки по одному. Спасибо,но нет мы это уже проходили
При чем здесь?? Ну,а остатки тогда где? Мне грустно выкидывать одиночные фирменные носки. А живу я один? Они сьебуются кудато, это не приколТо це взуття в тебе якесь незручне, а нігті необрвзані от і постійно один носок
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.