Текіла тоже збс) отлічний початок дня)Це шось на смачно-шоколадном, уххх
Я текілу зараз п'ю, захотілось цього шоко)
Текіла тоже збс) отлічний початок дня)Це шось на смачно-шоколадном, уххх
Я текілу зараз п'ю, захотілось цього шоко)
Ну ду-у-у-же дякую
Так бро, не поганий)Текіла тоже збс) отлічний початок дня)
Ну ты и мечтательТак бро, не поганий)
Уяви лиця дівчат, я заходжу о 9 ранку в шоп, де беру стіки часто. Дівки питають:"привіт, тобі скільки стіків?"
А я їм:*камон, мені Sierra silver 0.5. Ну і пачку стіків як зазвичай "
Тут мала бути пісня "фантазєр"Ну ты и мечтатель
%Тут мала бути пісня "фантазєр"
А до чого тут "мєчтатель"? Настя з Олею охуїли, коли сказав що мені треба текілу. О 9 блять ранкуНу ты и мечтатель
Ща в розєткє на ету текілу хороші знижки)Так бро, не поганий)
Уяви лиця дівчат, я заходжу о 9 ранку в шоп, де беру стіки часто. Дівки питають:"привіт, тобі скільки стіків?"
А я їм:*камон, мені Sierra silver 0.5. Ну і пачку стіків як зазвичай "
Я бачив, але прибухнути вирішив вчора буквально о 10 вечора. А бухла вдома не тримаю, так як рідко випиваю.Ща в розєткє на ету текілу хороші знижки)
Надо всегда нычечку дома держать, на всякий случайЯ бачив, але прибухнути вирішив вчора буквально о 10 вечора. А бухла вдома не тримаю, так як рідко випиваю.
Ну я справді екстра рідко випиваю. У мене було 18 місяців чистоти, після того я вживати почав, по сьогодення все менше і менше, рідше. А з алкоголю так взагалі раз на указ пива файного, або текілу/вино. Алкоголь вкрай рідко, тіло не сприймає після єжовіка...Надо всегда нычечку дома держать, на всякий случай
КрасавчикНу я справді екстра рідко випиваю. У мене було 18 місяців чистоти, після того я вживати почав, по сьогодення все менше і менше, рідше. А з алкоголю так взагалі раз на указ пива файного, або текілу/вино. Алкоголь вкрай рідко, тіло не сприймає після єжовіка...
А ти алкоголь вживаєш? Якщо так, то що полюбляєш?Красавчик
Сидр, домашнее вино мы сами делаем.А ти алкоголь вживаєш? Якщо так, то що полюбляєш?
Домашнє вино - це супер гуд!Сидр, домашнее вино мы сами делаем.
Крепкий алкоголь не для меня
Я бы так не сказала что текила лайтовейДомашнє вино - це супер гуд!
Ну от я текілу взяв, знаєш, я також не переношу міцного, горілку наприклад. А текіла лайтовіше набагато. Смачніша, скажімо так.
А віскі щось не дуже подобається, недавно Chivas випивав, і Jameson, ну не моє...
Ну ти порівняй горілягу, і текілу. Невже не лайтовіше? Ти яку текілу куштувала?Я бы так не сказала что текила лайтовей
Честно говоря я в её сортах не разбираюсьНу ти порівняй горілягу, і текілу. Невже не лайтовіше? Ти яку текілу куштувала?
Просто ті що дешевші, вони реально і погані на смак, і міцніше наче. От Sierra - це зовсім інше. Якщо буде можливість, і хтось запропонує текілу, скуштуй Sierra Silver.Честно говоря я в её сортах не разбираюсь
Но для меня она крепкая.
Ты прям так рекламируешь что захотелось попробоватьПросто ті що дешевші, вони реально і погані на смак, і міцніше наче. От Sierra - це зовсім інше. Якщо буде можливість, і хтось запропонує текілу, скуштуй Sierra Silver.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.