Во как

А ну розкажи, як там «запад загніваєт»?

Ти вже навчився гівно чистити в каналізаційних трубах? Бо прикинь як не буде спеціалістів які це роблять, а труби забʼються… Пропадеш же🤷‍♂️
Та дело не в том что запад или кто-то там загнивает, а в том что общество впринципе деградирует везде и поколение тик-тока не умеет элементарных вещей

Та дело не в том что запад или кто-то там загнивает, а в том что общество впринципе деградирует везде и поколение тик-тока не умеет элементарных вещей
Во дело говоришь,а то кастрюли опять совок хаят )

Ну там ніби пишуть що вони «предпочітают» дати грошей, а ні ж самому щось робити. Є люди що просто лежачи вранці в тепленькому ліжечку замовляють собі доставку МакДональдз в глово, бо не хочуть йти в мак і вибирають варіант віддати 50 грн за доставку та комісію за кожну позицію в чеку, а ні ж одягатись і сходити навіть якісь метрів 500 до найближчого маку. Це ж не означає що вони не вміють ходити, просто у них є зайві 50-80 грн і їм не шкода цього, аби принесли поїсти прямо додому. Хтось має гроші і замовляє фахівця щоб по клеїли вдома шпалери, а хтось не може витрачати зайві гроші на то і готовий сам з тим ібатись аби заощадити. Отже моя думка така, що британці настільки ібали це життя і тих хто з них сміється, що платять нищебродам біженцям з України щоб ті замінили їм лампочку та мали хоч якусь копійку купити поїсти. Той хто сміється з цього, просто ще знаходиться на іншому рівні життя. Раби сміються з колонізаторів🤡

Во дело говоришь,а то кастрюли опять совок хаят )
Та совок це саме найкраще що було в історії людства. Скажи як приємно було що більшість ніщеброди, нікому не прикро. У тебе ніхуя немає і у сусіда ніхуя нема. А зараз піздец як не приємно читати тріпрепорти цих капіталістичних свиней коли за кладом вони їдуть на власному автомобілі, який купили не стоячи в черзі 10 років, модель та колір ще суки вибрали ту яку хотіли, а не ту яка лишились, бо економіка планова, а не ругльована попитом та пропозицією. Зараз не круто коли ти залишився тим самим совковчанином з голоду дупою, а навколо ці капіталістичні свині їздять куди хочуть, купують в магазинах все коли і скільки хочуть, хочеться що якщо в тебе ніхуя немає, то щоб і у них не було. Совочек возвращайся🙏 Забув, а яка міцна валюта була совкова, розпад совочка навіть ніяк на ній не відобразився. Настільки міцна що навіть не можна було зберігати заощадження в іноземній валюті, в доларах чи марках, хоча мабуть просто не хотіли тих доларів самі. Більшість бачила їх хіба шо по телевізору, у кого він був.

Ну там ніби пишуть що вони «предпочітают» дати грошей, а ні ж самому щось робити. Є люди що просто лежачи вранці в тепленькому ліжечку замовляють собі доставку МакДональдз в глово, бо не хочуть йти в мак і вибирають варіант віддати 50 грн за доставку та комісію за кожну позицію в чеку, а ні ж одягатись і сходити навіть якісь метрів 500 до найближчого маку. Це ж не означає що вони не вміють ходити, просто у них є зайві 50-80 грн і їм не шкода цього, аби принесли поїсти прямо додому. Хтось має гроші і замовляє фахівця щоб по клеїли вдома шпалери, а хтось не може витрачати зайві гроші на то і готовий сам з тим ібатись аби заощадити. Отже моя думка така, що британці настільки ібали це життя і тих хто з них сміється, що платять нищебродам біженцям з України щоб ті замінили їм лампочку та мали хоч якусь копійку купити поїсти. Той хто сміється з цього, просто ще знаходиться на іншому рівні життя. Раби сміються з колонізаторів🤡
Багаті люди тому й багаті що не тратять гроші на всяку фігню. Для того щоб вкрутити лампочку непотрібно ні інструментів, ні якихось умінь, це може зробити дитина. І ми не говоримо зараз про класс людей за яких впринципі все робить обслуга, там явно 21 процент не всі діти мільйонерів. Так рівень життя там вищий, але це не міняє того що причина всьому не багатство, а деградація.

Знаю дохуя народу у нас в яких не багато грошей, куча кредитів, але вони шикують переміщаючись на таксі, а замовляють їжу доставкою, бо впадлу готувати, або просто побутові інваліди які і яєчню спалять.

Багаті люди тому й багаті що не тратять гроші на всяку фігню.
Я думав що це не через економію, а через те шо вони знаходять додаткові можливості заробітку. Типу інвестиції і тому подібне, що стосується дійсно заможних людей. Багаті люди витрачають мільярди на картини, ще якісь цінності мистецтва. Для Плановіка це наприклад мазня буде яка не несе ніякої цінності, і він уявить скільки зможе шиши купити у свого знайомого з рук. А для тієї заможної людини це не фігня всяка.
Для того щоб вкрутити лампочку непотрібно ні інструментів, ні якихось умінь, це може зробити дитина.
Ніхто не каже що не може цього зробити, а мова за те що вони мають можливість навіть цього не робити. Навіть дитина ж може витерти підлогу в квартирі? Хоча є люди які мають зайву копійочку і можуть витратити на клінінг, щоб самому не витрачати на то час. Уловлюєш?
Так рівень життя там вищий, але це не міняє того що причина всьому не багатство, а деградація.
Я би хотів настільки деградувати фінансово, щоб і у мене була можливість викликати холопа викрутити лампочку. Уяви його ібало, я можу викрутити, але ні, я даю йому 50 грн щоб він викрутив лампочку😂

Я думав що це не через економію, а через те шо вони знаходять додаткові можливості заробітку. Типу інвестиції і тому подібне, що стосується дійсно заможних людей. Багаті люди витрачають мільярди на картини, ще якісь цінності мистецтва. Для Плановіка це наприклад мазня буде яка не несе ніякої цінності, і він уявить скільки зможе шиши купити у свого знайомого з рук. А для тієї заможної людини це не фігня всяка.

Ніхто не каже що не може цього зробити, а мова за те що вони мають можливість навіть цього не робити. Навіть дитина ж може витерти підлогу в квартирі? Хоча є люди які мають зайву копійочку і можуть витратити на клінінг, щоб самому не витрачати на то час. Уловлюєш?

Я би хотів настільки деградувати фінансово, щоб і у мене була можливість викликати холопа викрутити лампочку. Уяви його ібало, я можу викрутити, але ні, я даю йому 50 грн щоб він викрутив лампочку😂
Мы розмовляємо про зовсім різні речі. Ти все вимірюєш в бабках. Економія доречі теж частина фінансової грамотності.
Среди причин, по которым британцы отказываются менять лампочки самостоятельно, опрошенные указали страх упасть с лестницы и беспокойство из-за того, что лампочка может оказаться «слишком горячей»
Де тут хоть хоть слово про "в нас дохуя бабла, тому ми манали щось робити". Покоління З просто занадто чутливе, всього боїться і ніхуя не вміє і не хоче. В нас зараз більшість перейшли на лампочки Лед які майже не нагріваються. Сумніваюсь що в Британії досі лампи накалювання

Мы розмовляємо про зовсім різні речі. Ти все вимірюєш в бабках. Економія доречі теж частина фінансової грамотності.
Ок, не буду нічого вимірювати. Просто давайте посміємося «как там загніваєт і деградіруєт Брітанія», а вони нехай сміються як наші пенсіонери їдять зі смітника. А деграданти британські які зараз не вкручують лампочки будуть сміятись з Плановіка через 15 років як і він копошится в смітнику, бо як сказав Денис Шмигаль, через 15 років платити пенсії нічим буде. 😂 Загнівай Брітанія
Де тут хоть хоть слово про "в нас дохуя бабла, тому ми манали щось робити". Покоління З просто занадто чутливе, всього боїться і ніхуя не вміє і не хоче. В нас зараз більшість перейшли на лампочки Лед які майже не нагріваються. Сумніваюсь що в Британії досі лампи накалювання
Та про деградацію я теж не зустрів нічого, чисто твої субʼєктивні здогадки підкріплені нічим, твоя особиста якась образа на молоде покоління.

Предоставляют возможности заработков ☺️

А ну розкажи, як там «запад загніваєт»?

Ти вже навчився гівно чистити в каналізаційних трубах? Бо прикинь як не буде спеціалістів які це роблять, а труби забʼються… Пропадеш же🤷‍♂️
Ты шо не вменяемые?

💡Более 20% молодёжи в Великобритании вызывают специалистов, чтобы им заменили лампочку, The Telegraph со ссылкой на опрос Halfords

Опрос показал, что 21% представителей поколения Z (18-27 лет), и 22% представителей поколения «миллениалов» (от 28 до 43 лет) предпочитают вызвать профессионала для замены лампочки; 22% опрошенных из поколения Z и 19% «миллениалов» попросили бы заменить лампочку своих родителей.

Среди причин, по которым британцы отказываются менять лампочки самостоятельно, опрошенные указали страх упасть с лестницы и беспокойство из-за того, что лампочка может оказаться «слишком горячей».

💷 Как пишет издание, в среднем представители поколения Z тратят в год около £1300 на вызов мастеров на дом.

Переглянути вкладення 68826
пиздец деградация

пиздец деградация
Прікінь. І єто наша велікая страна со светлимі умамі просіт помощі у єтих діградантов которіє нє хотят лампочкі вкручівать.
Зато наші торчкі научілісь викручивать лампочкі што бі солей покуріть
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ты шо не вменяемые?
Ближче до суті

Назад
Зверху Знизу