И головные боли и тошноту с расстройством ЖКТМеханизм схожий на опиоиды, быстро набивается толлер и вызывает зависимость определённую
И головные боли и тошноту с расстройством ЖКТМеханизм схожий на опиоиды, быстро набивается толлер и вызывает зависимость определённую
Казати про толерантність щодо кратому , все одно що казати про толерантність до ібупрофену . Це насамперед ліки що особисто мені допомагають при болях .Механизм схожий на опиоиды, быстро набивается толлер и вызывает зависимость определённую
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так молекулы реально схожиможет и возможно
СогласенКазати про толерантність щодо кратому , все одно що казати про толерантність до ібупрофену . Це насамперед ліки що особисто мені допомагають при болях .
А те ще його жеруть щоб об’їбатися в х8 дозуваннях і кажуть потім що від нього проблеми якісь - то це проблема не речовини, а дозування .
Померти і від аспірину можна . Наче люди дорослі, а все ще вірять що забороняють через піклування про здоров’я . Буде треба - легалізують і героїн .
та этот пидр себе и закупил норм партию, чтобы загнав в нелегал поднять цену))Бл*ть черговий дегенерат заборонятор. Можна написати йому в твітер що він мавпа недосвідчена під цим постом
Що саме стрьомно , що продаж знеболювальних може знизитись ?
ой, я пробовала, дичь.А я его так и не попробовал) Но стремная хуйня вообще
ой, я пробовала, дичь.
Чисто опиушникам оскому сбить
с метадона обычно слазят только в гробС другой стороны если посмотреть, то опиушнику спрыгивающему - это, наверное, как легальное лекарство, чтобы не сожрать очередную таблетку метадона...
буде протестувати)Ошо в ахуе
Кретин
В Россию)Так куда идёт Украина под мудрым руководством Зе?
По завышенному прайсуНадо купить пару кг чтоб потом ворваться в криминал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.