cultura

Чайка - пробу не давать!
Повідомлення
7 093
Репутація
12 959
Вподобайки
13 561
Бали
3 430
1.ПРОДАВЕЦЬ: Gandja:ua
2.ПОМІЧНИК: Хз.
3.ГІЛКА НА ФОРУМІ: https://labrc.name/threads/gandja-ua-shishki-gashish-bitye-opt-mini-opt.36933/
4.ТЕСТЕР: 95/33/178.
5.ПРОБА: Шишка сорту Mazar.
6.ВАГА: Заявлена - 1, фактична - 1.3.
7.ТОЛЕР: 2 дні до тесту хапужив приблизно таку ж, "набезтолер" яка щоправда здалась трохи сильнішою, - травку.
8.ДОЗУВАННЯ: ~400 мг.
9.ВЖИВАННЯ: Водний-народний.
10.ЧАС ДІЇ: 01:20 ну і там щє щось.
11.ОПИС: Суха, прям таки пухка-пухка шишка - світло-зеленого кольору, запахом землі і скошеного сіна, після подрібнення гріндером, суцвіття якої, на власне здивування, нормально так додали до загального "букету" прянощами і ароматами хвої. Не липка, на всю вагу проби трапилась 1 насінина.
12.ФОТО:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Побачив продавця на перевірці. Написав.
Подумав, що ого, як ми швидко списались стосовно проби, але цифра 2, на вакуумі, походу була свідчення того, що з кимось це трапилось ще швидше :)

ТРІП:
Беру три насипи (напаси) кожен з яких, випалюю за 2 рази.

00:01 Вдох номер 1 першої банки зайшов ще норм і навіть відносно смачно, інші ж всі напаси, були вже такими собі - смаком переважно гіркоти і ніби того ж таки - скошеного сіна.

00:04 Вилажу зі своїх хащів на паркову тропу, ого спід клаб чи віп24 видають чайкам запайку. Легка бєзмятєжность штолі. Все ще в очікуванні якось "бамс" чи "вау" ефектів.

00:07 Вродє конктакт є, але відчуття що хоча розгін і плавний, але якийсь все ж заслабкий.

00:20 Трохи пройшовсь, потім трохи завтичів на лавці, поки гуляв - зробив пару фоточок себе, а щє парочьку - розмитих мєстності - тіпа я в стілє кладмена.

00:30 Думки таки трохи розшевелились та і настрій став точно явно кращим, аніж був до того, типу і ніби і оточуючий світ заграв яскравішими фарбами, але не зовсім вдолене але в мені нікуди так і не поділось.

00:40 В якийсь момент, мабуть після певної розумової діяльності, усвідомив, що хочу чи не хочу, а походу і прям не загорами, - стану учасником ряду, не самих приємних рухів. Очікування і взагалі думки про різні там варіанти і підваріанти зайняли реально багато хвилин. Все рухається - вже добре - десь мав/міг/повинен був інакше вчинити. Паралельно, з певною періодичністю, впродовж цього часу - відволікавсь інколи на сіжку, інколи на людей чи на повтичити в точку.
А ще і деякі інші думки, по типу "а ясно", "це шо всьо?, "блін ну якось слабовато".

01:20 Легка післянакуреність, приємний тонус м'язів, певна і фізична і головна легкість. Лайтове відчуття ніби як знятого з себе тягара.

01:40
Типу прогулянка, типу прогулянка одразу до хати, класно що не в напряг. "Якраз доп'ю 1,5л. води" - думав собі я, десь приблизно тоді.
Намагаюсь дов'язати собі і поки не др кінця вдається - історію, що типу банка-прогулянка-посьорбана полтарушка водички мають стати одним цілим.

02:00 Апетит не сильний, але морожинка, під сєральчік добре залітає.
Якщо комусь цікаво, почав дивитись серіал "Дастер" - мініспайлєрок типу - в ньому знімається білобрисий (Сойєр) з серіалу "Загублені".

ВИСНОВКИ:

Ну по-перше, холілось би перепросити у продавця за свій не дуже культурний і не зовсім коректний коментар в його гілці.
Стосовно ж проби шмалькі, то мені вона, після першого ж покуру - ща силою/відчуттями/ефектами/дії - здалась, суб'єктивно, десь на 5.5/10.

Та, впринципі, на зовсімбезтолер/рідкохапужання/спіди вона могла б спрацювати на 7, а то і 7.5/10 - легко - приблизно щось таке думав собі я після того як похапужив наступного дня.

13.ПРОБА: 6.5/10.
14.ВАГА: 12.5/10.
15.ДОСТАВКА: 8.5/10.
16.СТЕЛС: Вакуум присутній, слелс, як такий - відсутній - 4/10.
17. ЗВ'ЯЗОК З ПРОДАВЦЕМ: 15/10.

Останнє редагування:
Блаженны страждущие ибо они насьітятся.

Калоца надо

Нормальный репортаж ☺️

1.ПРОДАВЕЦЬ: Gandja:ua
2.ПОМІЧНИК: Хз.
3.ГІЛКА НА ФОРУМІ: https://labrc.name/threads/gandja-ua-shishki-gashish-bitye-opt-mini-opt.36933/
4.ТЕСТЕР: 95/33/178.
5.ПРОБА: Шишка сорту Mazar.
6.ВАГА: Заявлена - 1, фактична - 1.3.
7.ТОЛЕР: 2 дні до тесту хапужив приблизно таку ж, на безтолер, щоправда яка здалась трохи сильнішою, - травку.
8.ДОЗУВАННЯ: ~400 мг.
9.ВЖИВАННЯ: Водний-народний.
10.ЧАС ДІЇ: 01:20 ну і там щє щось.
11.ОПИС: Суха, пухка шишка, світло-зеленого кольору, з запахом землі і сіна, щоправда після гріндиру вона, на власне здивування, нормально так додала в хвойному з пряним ароматами. Не липка, на всю вагу проби трапилась 1 насінина.
12.ФОТО:

Побачив продавця на перевірці. Написав.
Подумав, що ого, як ми швидко списались стосовно проби, але цифра 2, на вакуумі, походу свідчення того, що з кимось це трапилось ще швидше :)

ТРІП:
Беру три насипи, кожен з яких, випалюю за 2 рази.

00:01 Вдох номер 1 першої банки.
Ще норм, інші всі вже так собі - сіна.

00:04 Вилажу зі своїх хащів на паркову тропу, ого спід клаб чи віп24 видають чайкам запайку.
Легка бєзмятєжность штолі.

00:07 Вродє конктакт є, але відчуття що хоч і плавно, але якось заслабо.

00:20 Завтичів на лавці, поки йшов - зробив пару фоток себе а щє парочьку розмитих мєстності тіпа я в стілє кладмена. Коли лавочка біля атракціону "веселі гірки" вільна то розрив там і для магніту місце теж норм є. А шо? Майже без бухла в житті, а ще за хронічної відсутності бабок, ця ща сильно затрєбувана профєсія, в голові інколи грає, зараз даже другімі краскамі.
Думки розшевелились, настрій кращий, ніби і барви заграли фарбами, але часто буває але...
В якийсь момент знамєнвтєльний походу тим шо під накуркою вперше сам усвідомив що скоро стану учасником рядку нещоденних для себе рухів. Очікування і взагалі думки про різні там варіанти і підваріанти зайняли реально багато хвилин. Все рухається, вже добре, десь мав/міг/повинен був інакше вчинити. Відволікавсь інколи на сіжку, людей, втичіння в точку. А ще інші думки, по типу "а ясно", "це шо всьо?, "блін ну якось слабовато".

01:20 Легка після накуреність, приємний тонус м'язів, певна і фізична і головна легкість. Типу прогулянка типу прогулянка до хати не напряг. Якраз доп'ю 1,5л. води. Намагаюсь дов'язати собі історію що банка-прогулка-посьорбана вода майть бути одним цілим.

02:00 Апєтіт не сильно норм, але морожинко під сєральчік норм залітає, якщо комусь цікаво, почав дивитись "Дастер", там білобрисий з загублених главний гєрой.

ВИСНОВКИ:

Ну по-перше, холілось би перепросити у продавця за свій не культурний і не зовсім коректний коментар в його гілці.
Стосовно ж трави, то вона, після першого ж покуру, по силі/відчуттям/ефектам/дії - здалась, суб'єктивно, десь на 5.5/10.
Та впринципі на зовсімбезтолер/рідкохапужання/спіди вона могла б спрацювати на 7, а то і 7.5/10 легко.

13.ПРОБА: 6.5/10.
14.ВАГА: 12.5/10.
15.ДОСТАВКА: 8.5/10.
16.СТЕЛС: Вакуум присутній, слелс, як такий - відсутній - 4/10.
17. ЗВ'ЯЗОК З ПРОДАВЦЕМ: 15/10.
Да, она сперва как будто запах сена, пальцами слегка потрешь или погриндишь сразу пахнет норм. Это правда.

Ебать у вас дозировки. Та Ну нахуй

В форме шишки шишка

На своём научись говорить. Потом лезь дальше
Ну він не мій, я його самостійно і тим паче свідомо, - не обирав.
І але якщо вже мова про на свойом, то мій якраз то такі імєнно вот такій вот піздатий суржик.
та ладно пернатый, че злой то такой постоянно?
Та не постійно.
Ну альо.

Назад
Зверху Знизу