• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Вирішив зав'язати з всіма речовинами.

Tool

Сектант
Повідомлення
413
Репутація
551
Вподобайки
575
Бали
635
протягом останніх пів року постійно обдумував над цим рішенням, було складно прийняти для себе думку ніколи більше нічого не вживати, але різні події говорять що не варто продовжувати)

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Чому приймали таке рішення? Через скільки вертались, якщо вертались? Чому вертались?

Останнє редагування:
Сигареты - 8 месяцев, Алкоголь и синтетика более 10 лет и до сих пор, Шишки - 2 раза по 7 дней)

протягом останніх пів року постійно обдумував над цим рішенням, було складно прийняти для себе думку ніколи більше нічого не вживати, але різні події говорять що не варто продовжувати)

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Через скільки вертались? Чому вертались?
5 лет не употребляю амф

Сигареты - 8 месяцев, Алкоголь и синтетика более 10 лет и до сих пор, Шишки - 2 раза по 7 дней)
Яка саме синтетика.?
Повідомлення об'єднано автоматично:

5 лет не употребляю амф
Що лишилось крім амфу.?

винт, фен, доб, дой, дом, екстази. Может шо то ещё, непомню уже

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Чому приймали таке рішення? Через скільки вертались, якщо вертались? Чому вертались?
Была приняла решение , уехала на рехаб пробыла там не долго как только увидели что мне уже лучше и я чиста с помощью анализов отпустили домой .😌 Скоро год без солей

Была приняла решение , уехала на рехаб пробыла там не долго как только увидели что мне уже лучше и я чиста с помощью анализов отпустили домой .😌 Скоро год без солей
Ну рік це дуже норм 👍👍👍. Головне знову не спробувати. Бо затягне гірше ні ж в попередній раз.

Ну рік це дуже норм 👍👍👍. Головне знову не спробувати. Бо затягне гірше ні ж в попередній раз.
Самое главное помнить тот ужас употребления и прокручивать у себя в голове эти воспоминания каждый раз когда захочется снова употребить

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Через скільки вертались? Чому вертались?
Як набридне торчати, то і кинеш

Самое главное помнить тот ужас употребления и прокручивать у себя в голове эти воспоминания каждый раз когда захочется снова употребить
Часто мозок старається ігнорувати негатив, навіть коли сам собі нагадуєш)

В будь якому випадку вітаю що вдалось злізти

Моя перша спроба після вживання стимуляторів дорівнювала 2,5 роками чистоти. Це були насправді ахуєнні часи але далі мої стосунки закінчились погано і я знову заліз в тривалу торбу яка виявилася куди гірше. Зараз же я починаю знову жити без речовин, на разі 46 день. Бажаю, щоб у тебе все вийшло. Хвороба залежності штука підступна і твоя голова буде завжди шукати шляхи відступу та повернення в торч, і твій вибір прийняти його чи йти іншою дорогою

Останнє редагування:
Моя перша спроба після вживання стимуляторів дорівнювала 2,5 роками чистоти. Це були насправді ахуєнні часи але далі мої стосунки закінчились погано і я знову заліз в тривалу торбу яка виявилася куди гірше. Зараз же я починаю знову жити без речовин, на разі 45 день. Бажаю, щоб у тебе все вийшло
Бля, 2.5 років це дуже норм щоб більше про це не думати і не вертатись.

Мене власне лякають такі історії коли прийшов якись період коли вже все мало бути норм і знову торба.

Чому знову почав? Після такого періоду були ще якісь нав'язливі бажання спробувати.?

Дякую. ❤️

Ого, як все просто. Треба лише щоб набридло 🤔
Дивно що шукають методи, а все ніяк не набридає
Хз, у мене був період 4-5 років коли кожен день шш мінімум 1-1,5 грам за день скурював ну і інші приколи теж часто бувало. Зараз вже заєбало конкретно, як накурюсь без приводу то зразу депресія наступає що я вйобую час впусту і продуктивність падає. Я для себе вирішив що я максимально продуктивний в тверезості. Зараз теж кожен день хапаю але вже тільки вечері після всіх виконаних справ і в невеликих дозах, я один грам можу більше тижня курити

Назад
Зверху Знизу