Використання штучного інтелекту для написання репортів

Чи важливо вам щоб нашестя АІ було зупинене?

• Та похуй, аї хуї, аби шось почитати

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    21
А ты в свою очередь чегождешь от репортов?
Опис і дія речовини - це зрозуміло, там є обмежений спектр відчуттів і слів для опису цих відчуттів, свій набір для кожної з речовин, так і загальний для всіх речовин. Якраз і це ШІ може підробити. А от вставки вже свого власного бачення та інтерпретації отриманого досвіду, а також нестандартних і йобнутих поворотів подій, по типу як писав колись ihatedrugs якщо не помиляюсь, що він нанюхував кокаїном бомжів якихось, веселуха йопт) Я радий бачити чиїсь відкриття та інсайті, як і ті, що в мене бували, так і щось нове. Є ж безкрайнє поле можливих варіацій ситуацій і відкриттів.

Конвеєр репортів по типу "запашна шишка, куриться як гімно мишки" і тд. і всі такі "гуд тріп бро", якій якщо він і збирався продовжувати існувати, то штучний інтелект його знищить, знищить в плані того, що автоматизує написання подібних репортів і я буду тільки радий, бо навіть тратити час на неоригінальність. Але саме головне, що ніхто цього і не помітить.

Але все-таки, написані репорти живими людьми, мають якесь очікування чогось цікавого і веселого, ради чого ти і читаєш ці репорти, як творчість. А Кому цікаво як діє та чи інша речовина і чи варто її брати - достатньо прогорнути в кінець, де є оцінки ?/10 по потрібних параметрах.

Кстати ты меня подтолкнул к мысли сделать трипрепорт в виде картины думаю там будет нормально прослеживаться шиза от начала действия до второй половины трипа точно... Но кто там что сможет разобрать(действие, ощущения, настроение) ... Вопрооооос...

Художник по призванию - дефакто, безработный бездельник - деюре ©
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та хули я выёбуюсь, часть моих картин и творческой хуеты исполнена под действием психоты и скоростей...
Була така тема і ти теж задавався цим питанням)) І я задавався. Наймати справді творчих людей за проби, щоб у вигляді творчості писати тріп-репорти. Ну тільки на це всім похуй було)) Як і на це буде в результаті. Хоча більшість - за живі репорти. Але пиздата картина - не гірше ніж словесний понос, як на мене для опису речовини))

Опис і дія речовини - це зрозуміло, там є обмежений спектр відчуттів і слів для опису цих відчуттів, свій набір для кожної з речовин, так і загальний для всіх речовин. Якраз і це ШІ може підробити. А от вставки вже свого власного бачення та інтерпретації отриманого досвіду, а також нестандартних і йобнутих поворотів подій, по типу як писав колись ihatedrugs якщо не помиляюсь, що він нанюхував кокаїном бомжів якихось, веселуха йопт) Я радий бачити чиїсь відкриття та інсайті, як і ті, що в мене бували, так і щось нове. Є ж безкрайнє поле можливих варіацій ситуацій і відкриттів.

Конвеєр репортів по типу "запашна шишка, куриться як гімно мишки" і тд. і всі такі "гуд тріп бро", якій якщо він і збирався продовжувати існувати, то штучний інтелект його знищить, знищить в плані того, що автоматизує написання подібних репортів і я буду тільки радий, бо навіть тратити час на неоригінальність. Але саме головне, що ніхто цього і не помітить.

Але все-таки, написані репорти живими людьми, мають якесь очікування чогось цікавого і веселого, ради чого ти і читаєш ці репорти, як творчість. А Кому цікаво як діє та чи інша речовина і чи варто її брати - достатньо прогорнути в кінець, де є оцінки ?/10 по потрібних параметрах.

Була така тема і ти теж задавався цим питанням)) І я задавався. Наймати справді творчих людей за проби, щоб у вигляді творчості писати тріп-репорти. Ну тільки на це всім похуй було)) Як і на це буде в результаті. Хоча більшість - за живі репорти. Але пиздата картина - не гірше ніж словесний понос, як на мене для опису речовини))
Смотри, нанюхать бомжа коксом это не проблема и не показатель. Я был у алкаша в 6-комнатной 2уровневой квартире в центре одессы где на диваны срут собаки. Так обпиздошил его сибирью чтоб узнать где документы на хату... Но выяснил что их спиздили еще 2или 3 года назад... Я если бы всю свою жизнь в наркодвиже описывал места бы на сервере не хватило бы... Иначе какого хуя у меня кипит голова от этих воспоминаний. Я к тому что ии не сможет передать эмоции или опыт полученный в трипе...

Ты прав. Конвеер это то что создает иллюзию рабочий ли продукт или нет, а художественное описание дает понимание, но только для немногогих, смогут ли люди проводить время под этими веществами. Я не могу проводить дни под шишками. Но мне ничегт не стоит сьесть пару дней подряд по 1 г грибов или покурить дмт в перерыве. Бля ну вот так... Мне давно не кажется что это терапия которой это было в начале. Но всё же...

Художественные арт репорты как раз таки дадут понимание того чем наполнен человек по жизни, есть ли у негохобби, какие увлечения и тд... Такие репорты будут самые интересные... Но обьективные ли?

Була така тема і ти теж задавався цим питанням)) І я задавався. Наймати справді творчих людей за проби, щоб у вигляді творчості писати тріп-репорти. Ну тільки на це всім похуй було))
Просто нужно понять что в первую очередь трип-репорты это не про творчество. Это все равно что тебе врач расшифровку твоих анализов кала и мочи в стихах стал бы зачитывать. Теоретически это возможно и даже кому-то покажется прикольным. Но по факту большинству нахуй не нужно.
В первую очередь это оценка качества товара, пускай не всегда обьективная, часто просто формальность которая позволит продавцу пройти проверку и торговать на форуме. Ведь многим продавцам просто все равно что написано в репорте пусть это будет репорт на соль в пару предложений по типу " покурил соли... подрочил... постоял у глазка... ахуеннаая соль дайте ще 10 из 10 или охуенный грибной репорт литературным текстом с картинками отсылками и тд

Во вторую это какая-то реклама.
Но и тут творчество особо решать не будет, тут скорее нужно выебнуться качеством потому больше покатят репорты по типу как у шитпарадайз, Дарксайда, новенького про не помню ник, с тестами хим формулами и тд.

Ну а уже только потом идет творчество, но кому хочется творить он не ждет пробу и уж тем более не будет вписывать себя в строгие временные рамки, потому что творчество это от души. Хочется тебе творить твори, а если чтобы творить тебе обязательно нужна халява, то какое-то это не правильное творчество

Смотри, нанюхать бомжа коксом это не проблема и не показатель. Я был у алкаша в 6-комнатной 2уровневой квартире в центре одессы где на диваны срут собаки. Так обпиздошил его сибирью чтоб узнать где документы на хату... Но выяснил что их спиздили еще 2или 3 года назад... Я если бы всю свою жизнь в наркодвиже описывал места бы на сервере не хватило бы... Иначе какого хуя у меня кипит голова от этих воспоминаний.
Це просто те, що мені перше згадалось. Звісно, це далеко не щось таке, за що варто присудити звання "суперйоптапротестер" або "кращий тріп-репорт". Але в контексті цілого репорту це було якось доречно тоді, чи що. Не факт, що це не може бути просто вигаданою подією, але якщо ми почнем сумніватись і задаватись питанням яка кількість відсотків правда у тріп-репортах, то тоді вже не буде сенсу ні в чому. Суть цього моменту в тому, що ти береш конкретну речовину конкретного продавця і юзаєш її і з тобою ЦЕ трапляється. Нікому особливо не цікаво, що з тобою ставалося, коли ти нанюхався фєна, якій нарішав в себе на районі десь в кєнтів кєнта тоді то і тоді і тд. Але цікаво, коли ти б ти розказував те саме, але це з тобою сталося під конкретною речовиною, яку можна придбати, зараз і за певну суму. Тобто, якщо з тобою творився лютий піздєц і хтось хоче лютого піздєца, він прочитає твій-репорт і може собі придбати речовину в очікуванні такого ж лютого піздєца.

Я к тому что ии не сможет передать эмоции или опыт полученный в трипе...
Передати не зможе. Загальні емоції і типічний досвід - вже може максимально наближено описати.

Просто нужно понять что в первую очередь трип-репорты это не про творчество. Это все равно что тебе врач расшифровку твоих анализов кала и мочи в стихах стал бы зачитывать. Теоретически это возможно и даже кому-то покажется прикольным. Но по факту большинству нахуй не нужно.
В первую очередь это оценка качества товара, пускай не всегда обьективная, часто просто формальность которая позволит продавцу пройти проверку и торговать на форуме. Ведь многим продавцам просто все равно что написано в репорте пусть это будет репорт на соль в пару предложений по типу " покурил соли... подрочил... постоял у глазка... ахуеннаая соль дайте ще 10 из 10 или охуенный грибной репорт литературным текстом с картинками отсылками и тд

Во вторую это какая-то реклама.
Но и тут творчество особо решать не будет, тут скорее нужно выебнуться качеством потому больше покатят репорты по типу как у шитпарадайз, Дарксайда, новенького про не помню ник, с тестами хим формулами и тд.

Ну а уже только потом идет творчество, но кому хочется творить он не ждет пробу и уж тем более не будет вписывать себя в строгие временные рамки, потому что творчество это от души. Хочется тебе творить твори, а если чтобы творить тебе обязательно нужна халява, то какое-то это не правильное творчество
Та ми ще тоді вирішили те питання ніби і істинну причину його виникнення) Я вже і до нього не вертався. Цього разу просто згадалося)

Передати не зможе. Загальні емоції і типічний досвід - вже може максимально наближено описати.
Та и то... Я рассуждаю только со своей колокольни.

Вопрос об использовании ии в репортах будет актуален долго. Хотя на самом деле, если бы ии использовали на всю котушку и я бы был рад... Если бы это был ахуенный видеоряд от соры в виде влога с прописаным текстом от чата, в работе с текстом и аудио гемини какой то и все это с описанием от начала поэтапно до ручного монтажа и все это трипрепорт на мдпв какой то, вот это бы я посмотрел

А это тоже знаете ли труд

Тестерство типа вид искусства.
Где большая конкуренция за самообеспечение наркотой.

Продавану плевать на искусство. Лишь бы продажи были и не проседали. Потому обеспечивает такую рекламу есно не из своего кармана а своих покупателей.
Входит в стоимость товара для конечного потребителя.

Ось такий от тріпчик від чата гпт. Це навіть не стараючись, без особливих уточнень. Можливо це тільки я турбуюсь про справжність контенту, а можливо і ні. Але використовувати ШІ для репортів - це легше легшого. І от, чи хтось має ідеї яким чином це контролити? Чи можна додати якийсь фільтр для АІ чи це моя паялка і всім в принципі похуй чи текст написаний живою людиною чи ні? І будем читати все підряд?
Та ну нахуй

Вопрос об использовании ии в репортах будет актуален долго. Хотя на самом деле, если бы ии использовали на всю котушку и я бы был рад... Если бы это был ахуенный видеоряд от соры в виде влога с прописаным текстом от чата, в работе с текстом и аудио гемини какой то и все это с описанием от начала поэтапно до ручного монтажа и все это трипрепорт на мдпв какой то, вот это бы я посмотрел
А это тоже знаете ли труд
От такого тут точно не буде найближчим часом)) Це вже звучить як ідея для ютуб каналу, бо стільки роботи вкладати в тріп-репорт, хтось може і буде і вміє, але не за 1г і не за 5)

А от зарегатись через гугл, натиснувши одну кнопку і написати чатіку "мнє пліз репорт на шишку, з вот такими зхарактеристиками, менше води, більше суті, емоційно і так шоб читаючи репорт хотілось вилизати екрану від кайфу" можуть всі!

Тестерство типа вид искусства.
Где большая конкуренция за самообеспечение наркотой.

Продавану плевать на искусство. Лишь бы продажи были и не проседали. Потому обеспечивает такую рекламу есно не из своего кармана а своих покупателей.
Входит в стоимость товара для конечного потребителя.
Так ця ідея була в першу чергу для шопів, а не для того, щоб творчість просувати якимось чином. Бо просувати творчість так - це якийсь сюрреалізм дебільного масштабу)) Творчість, якщо вже говорити про неї, то вона не тільки у музиці, картинах, фільмах і тд, а в житті кожного з нас, кожен живе і творить своє життя і десь хтось точно спостерігає за цим як за мистецтвом, як за конструктивним, так і за дегенеративним.

А предмет обговорення про творчі тріп-репорти полягав у тому, щоб ті, кому подобається обйобуватись і писати музику чи малювати картини, чи писати оповідання робили це в якості тріп-репорту, тим самим даючи розуміння іншим через "творчість" потенціал речовини. І, звичайно, це було б доволі в обмеженій кількості, тому що далеко не всі вміють видавати упоротими щось варте уваги. Це всього лиш додаток мав би бути для звичайних текстових тріп-репортів))

І ось ще тут хотів би додати, що часто під дією стимуляторів чи психоделіків виникає стихійне бажання творити. Але воно хаотичне і не має кінечної цілі. І так, це справжня творчість, її есенція. Але коли ти справді вже чогось досяг у своїй ніші, ти можеш видавати "творчість на замовлення". Як роблять на замовлення картини, музику, вірші і книги. Це звучить ніби не тру, продажністю попахує. Але хіба нині не вся творчість полягає у бажанні досягнути свободи у матеріальному плані? Чи всі мають бідувати, бродити і творити і тільки після смерті ставати відомими, бо тоді вже людство доростає до прогресивних творінь цього індивіда?

ось ще тут хотів би додати, що часто під дією стимуляторів чи психоделіків виникає стихійне бажання творити. Але воно хаотичне і не має кінечної цілі.
Факт... Но через 2 недели ты видишь конечный результат и он начинает нравится. А вот навыки преобретать это максимально невозможно в состоянии опиздовывания. Можно только использовать и терять...

Но через 2 недели ты видишь конечный результат и он начинает нравится. А вот навыки преобретать это максимально невозможно в состоянии опиздовывания. Можно только использовать и терять...
і це факт)) Робочий варік - це тверезим набивати скілли і якісь ідеї, а потім в підходящий момент напіздуватись, так смачненько щоб зуби відбивали чечітку, або коври ходуном ходили і викластись на повну.

А предмет обговорення про творчі тріп-репорти полягав у тому, щоб ті, кому подобається обйобуватись і писати музику чи малювати картини, чи писати оповідання робили це в якості тріп-репорту, тим самим даючи розуміння іншим через "творчість" потенціал речовини. І, звичайно, це було б доволі в обмеженій кількості, тому що далеко не всі вміють видавати упоротими щось варте уваги. Це всього лиш додаток мав би бути для звичайних текстових тріп-репортів))
Такий вид творчості цінується та оцінюється лише прямими та потенційними конкурентами по ній.

Покупцю та потенційному покупцю також байдуже на творчість особливо коли багато літер.
Фотки зручність придбання та оцінка - все що цікавить.
Окрім рідкісних та ексклюзивних речовин які рідко використовують.

Виходить що ші - прямий конкурент тестера і лише вони зацікавлені чи навпаки у його аикористанні.

Такий вид творчості цінується та оцінюється лише прямими та потенційними конкурентами по ній.
Пам'ятаю давно на минулі Лабі Білосніжка організовувала точно такий творчий конкурс з речовинами. Типу творчість під дією речовин з рекламою Білосніжки)) Це було круто, але я занадто пізно це побачив, він вже був неактивний, хоча тема висіла. Мабуть, це максимум що може бути з цієї затії з творчістю. Шкода, що такі часи, що якісь подібні веселі штуки, крім рулеток всяких ніхто не робить.

Виходить що ші - прямий конкурент тестера і лише вони зацікавлені чи навпаки у його аикористанні.

Саме так. Тестери будуть тестерами, з ШІ і без. Проби зі статусами - це завжди мотивація хороша. Якщо ця тема з ШІ - розповсюдиться, то вузьке коло людей буде просто більше цінити ЖИВІ тріп-репорти.

Я радий, що у голосуванні більшість справді хотіли б нормальні тріп-репорти, а не читати штучні текста. Не знаю наскільки важко додати фічу на сайт, яка визначатиме ШІ. І чи взагалі це планується. Але початок закладено, я вірю.

А звичайним покупцям буде так, як ти і сказав, погоджуюсь повністю. До лампочки хто і як писав. Аби ось це:
Покупцю та потенційному покупцю також байдуже на творчість особливо коли багато літер.
Фотки зручність придбання та оцінка - все що цікавить.
Окрім рідкісних та ексклюзивних речовин які рідко використовують.

Назад
Зверху Знизу