Бляяяя. Из последнего... "у нас команда полная, но если ты сделаешь - мы оплатим товаром"вообще что-что, а работу 95% саппортов -
Бляяяя. Из последнего... "у нас команда полная, но если ты сделаешь - мы оплатим товаром"вообще что-что, а работу 95% саппортов -
Опис і дія речовини - це зрозуміло, там є обмежений спектр відчуттів і слів для опису цих відчуттів, свій набір для кожної з речовин, так і загальний для всіх речовин. Якраз і це ШІ може підробити. А от вставки вже свого власного бачення та інтерпретації отриманого досвіду, а також нестандартних і йобнутих поворотів подій, по типу як писав колись ihatedrugs якщо не помиляюсь, що він нанюхував кокаїном бомжів якихось, веселуха йопт) Я радий бачити чиїсь відкриття та інсайті, як і ті, що в мене бували, так і щось нове. Є ж безкрайнє поле можливих варіацій ситуацій і відкриттів.А ты в свою очередь чегождешь от репортов?
Кстати ты меня подтолкнул к мысли сделать трипрепорт в виде картины думаю там будет нормально прослеживаться шиза от начала действия до второй половины трипа точно... Но кто там что сможет разобрать(действие, ощущения, настроение) ... Вопрооооос...
Художник по призванию - дефакто, безработный бездельник - деюре ©
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та хули я выёбуюсь, часть моих картин и творческой хуеты исполнена под действием психоты и скоростей...
Смотри, нанюхать бомжа коксом это не проблема и не показатель. Я был у алкаша в 6-комнатной 2уровневой квартире в центре одессы где на диваны срут собаки. Так обпиздошил его сибирью чтоб узнать где документы на хату... Но выяснил что их спиздили еще 2или 3 года назад... Я если бы всю свою жизнь в наркодвиже описывал места бы на сервере не хватило бы... Иначе какого хуя у меня кипит голова от этих воспоминаний. Я к тому что ии не сможет передать эмоции или опыт полученный в трипе...Опис і дія речовини - це зрозуміло, там є обмежений спектр відчуттів і слів для опису цих відчуттів, свій набір для кожної з речовин, так і загальний для всіх речовин. Якраз і це ШІ може підробити. А от вставки вже свого власного бачення та інтерпретації отриманого досвіду, а також нестандартних і йобнутих поворотів подій, по типу як писав колись ihatedrugs якщо не помиляюсь, що він нанюхував кокаїном бомжів якихось, веселуха йопт) Я радий бачити чиїсь відкриття та інсайті, як і ті, що в мене бували, так і щось нове. Є ж безкрайнє поле можливих варіацій ситуацій і відкриттів.
Конвеєр репортів по типу "запашна шишка, куриться як гімно мишки" і тд. і всі такі "гуд тріп бро", якій якщо він і збирався продовжувати існувати, то штучний інтелект його знищить, знищить в плані того, що автоматизує написання подібних репортів і я буду тільки радий, бо навіть тратити час на неоригінальність. Але саме головне, що ніхто цього і не помітить.
Але все-таки, написані репорти живими людьми, мають якесь очікування чогось цікавого і веселого, ради чого ти і читаєш ці репорти, як творчість. А Кому цікаво як діє та чи інша речовина і чи варто її брати - достатньо прогорнути в кінець, де є оцінки ?/10 по потрібних параметрах.
Була така тема і ти теж задавався цим питанням)) І я задавався. Наймати справді творчих людей за проби, щоб у вигляді творчості писати тріп-репорти. Ну тільки на це всім похуй було)) Як і на це буде в результаті. Хоча більшість - за живі репорти. Але пиздата картина - не гірше ніж словесний понос, як на мене для опису речовини))Трип-репорты творчеством
Что если сделать на секте новый статус "арт-тестер" для определенных сектантов? То есть это будут те люди, которые будут непосредственно трип-репорт сублимировать в творчество. Вместо обычных трип-репортов - это будут стихи, музыка, картины, проза сделанные под действием вещества. Само собой...labrc.name
Просто нужно понять что в первую очередь трип-репорты это не про творчество. Это все равно что тебе врач расшифровку твоих анализов кала и мочи в стихах стал бы зачитывать. Теоретически это возможно и даже кому-то покажется прикольным. Но по факту большинству нахуй не нужно.Була така тема і ти теж задавався цим питанням)) І я задавався. Наймати справді творчих людей за проби, щоб у вигляді творчості писати тріп-репорти. Ну тільки на це всім похуй було))
Це просто те, що мені перше згадалось. Звісно, це далеко не щось таке, за що варто присудити звання "суперйоптапротестер" або "кращий тріп-репорт". Але в контексті цілого репорту це було якось доречно тоді, чи що. Не факт, що це не може бути просто вигаданою подією, але якщо ми почнем сумніватись і задаватись питанням яка кількість відсотків правда у тріп-репортах, то тоді вже не буде сенсу ні в чому. Суть цього моменту в тому, що ти береш конкретну речовину конкретного продавця і юзаєш її і з тобою ЦЕ трапляється. Нікому особливо не цікаво, що з тобою ставалося, коли ти нанюхався фєна, якій нарішав в себе на районі десь в кєнтів кєнта тоді то і тоді і тд. Але цікаво, коли ти б ти розказував те саме, але це з тобою сталося під конкретною речовиною, яку можна придбати, зараз і за певну суму. Тобто, якщо з тобою творився лютий піздєц і хтось хоче лютого піздєца, він прочитає твій-репорт і може собі придбати речовину в очікуванні такого ж лютого піздєца.Смотри, нанюхать бомжа коксом это не проблема и не показатель. Я был у алкаша в 6-комнатной 2уровневой квартире в центре одессы где на диваны срут собаки. Так обпиздошил его сибирью чтоб узнать где документы на хату... Но выяснил что их спиздили еще 2или 3 года назад... Я если бы всю свою жизнь в наркодвиже описывал места бы на сервере не хватило бы... Иначе какого хуя у меня кипит голова от этих воспоминаний.
Передати не зможе. Загальні емоції і типічний досвід - вже може максимально наближено описати.Я к тому что ии не сможет передать эмоции или опыт полученный в трипе...
Та ми ще тоді вирішили те питання ніби і істинну причину його виникнення) Я вже і до нього не вертався. Цього разу просто згадалося)Просто нужно понять что в первую очередь трип-репорты это не про творчество. Это все равно что тебе врач расшифровку твоих анализов кала и мочи в стихах стал бы зачитывать. Теоретически это возможно и даже кому-то покажется прикольным. Но по факту большинству нахуй не нужно.
В первую очередь это оценка качества товара, пускай не всегда обьективная, часто просто формальность которая позволит продавцу пройти проверку и торговать на форуме. Ведь многим продавцам просто все равно что написано в репорте пусть это будет репорт на соль в пару предложений по типу " покурил соли... подрочил... постоял у глазка... ахуеннаая соль дайте ще 10 из 10 или охуенный грибной репорт литературным текстом с картинками отсылками и тд
Во вторую это какая-то реклама.
Но и тут творчество особо решать не будет, тут скорее нужно выебнуться качеством потому больше покатят репорты по типу как у шитпарадайз, Дарксайда, новенького про не помню ник, с тестами хим формулами и тд.
Ну а уже только потом идет творчество, но кому хочется творить он не ждет пробу и уж тем более не будет вписывать себя в строгие временные рамки, потому что творчество это от души. Хочется тебе творить твори, а если чтобы творить тебе обязательно нужна халява, то какое-то это не правильное творчество
Та и то... Я рассуждаю только со своей колокольни.Передати не зможе. Загальні емоції і типічний досвід - вже може максимально наближено описати.
Та ну нахуйОсь такий от тріпчик від чата гпт. Це навіть не стараючись, без особливих уточнень. Можливо це тільки я турбуюсь про справжність контенту, а можливо і ні. Але використовувати ШІ для репортів - це легше легшого. І от, чи хтось має ідеї яким чином це контролити? Чи можна додати якийсь фільтр для АІ чи це моя паялка і всім в принципі похуй чи текст написаний живою людиною чи ні? І будем читати все підряд?
От такого тут точно не буде найближчим часом)) Це вже звучить як ідея для ютуб каналу, бо стільки роботи вкладати в тріп-репорт, хтось може і буде і вміє, але не за 1г і не за 5)Вопрос об использовании ии в репортах будет актуален долго. Хотя на самом деле, если бы ии использовали на всю котушку и я бы был рад... Если бы это был ахуенный видеоряд от соры в виде влога с прописаным текстом от чата, в работе с текстом и аудио гемини какой то и все это с описанием от начала поэтапно до ручного монтажа и все это трипрепорт на мдпв какой то, вот это бы я посмотрел
А это тоже знаете ли труд
Так ця ідея була в першу чергу для шопів, а не для того, щоб творчість просувати якимось чином. Бо просувати творчість так - це якийсь сюрреалізм дебільного масштабу)) Творчість, якщо вже говорити про неї, то вона не тільки у музиці, картинах, фільмах і тд, а в житті кожного з нас, кожен живе і творить своє життя і десь хтось точно спостерігає за цим як за мистецтвом, як за конструктивним, так і за дегенеративним.Тестерство типа вид искусства.
Где большая конкуренция за самообеспечение наркотой.
Продавану плевать на искусство. Лишь бы продажи были и не проседали. Потому обеспечивает такую рекламу есно не из своего кармана а своих покупателей.
Входит в стоимость товара для конечного потребителя.
Ну а уже только потом идет творчество, но кому хочется творить он не ждет пробу и уж тем более не будет вписывать себя в строгие временные рамки, потому что творчество это от души. Хочется тебе творить твори, а если чтобы творить тебе обязательно нужна халява, то какое-то это не правильное творчество
Факт... Но через 2 недели ты видишь конечный результат и он начинает нравится. А вот навыки преобретать это максимально невозможно в состоянии опиздовывания. Можно только использовать и терять...ось ще тут хотів би додати, що часто під дією стимуляторів чи психоделіків виникає стихійне бажання творити. Але воно хаотичне і не має кінечної цілі.
і це факт)) Робочий варік - це тверезим набивати скілли і якісь ідеї, а потім в підходящий момент напіздуватись, так смачненько щоб зуби відбивали чечітку, або коври ходуном ходили і викластись на повну.Но через 2 недели ты видишь конечный результат и он начинает нравится. А вот навыки преобретать это максимально невозможно в состоянии опиздовывания. Можно только использовать и терять...
Такий вид творчості цінується та оцінюється лише прямими та потенційними конкурентами по ній.А предмет обговорення про творчі тріп-репорти полягав у тому, щоб ті, кому подобається обйобуватись і писати музику чи малювати картини, чи писати оповідання робили це в якості тріп-репорту, тим самим даючи розуміння іншим через "творчість" потенціал речовини. І, звичайно, це було б доволі в обмеженій кількості, тому що далеко не всі вміють видавати упоротими щось варте уваги. Це всього лиш додаток мав би бути для звичайних текстових тріп-репортів))
Пам'ятаю давно на минулі Лабі Білосніжка організовувала точно такий творчий конкурс з речовинами. Типу творчість під дією речовин з рекламою Білосніжки)) Це було круто, але я занадто пізно це побачив, він вже був неактивний, хоча тема висіла. Мабуть, це максимум що може бути з цієї затії з творчістю. Шкода, що такі часи, що якісь подібні веселі штуки, крім рулеток всяких ніхто не робить.Такий вид творчості цінується та оцінюється лише прямими та потенційними конкурентами по ній.
Виходить що ші - прямий конкурент тестера і лише вони зацікавлені чи навпаки у його аикористанні.
Покупцю та потенційному покупцю також байдуже на творчість особливо коли багато літер.
Фотки зручність придбання та оцінка - все що цікавить.
Окрім рідкісних та ексклюзивних речовин які рідко використовують.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.