Відгуки та тріп-репорти

UA Canna

Команда Секти
Представитель
Повідомлення
14
Репутація
115
Вподобайки
30
Бали
108
Депозит
500 $
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!

Привіт , беру не перший раз шишки топ якості кращих на нашій території не зустрічав , все завжди на висоті , сапорти дуже любʼязно допоможуть вам у разі проблеми .

Вкладення

• IMG_9830.jpeg
    IMG_9830.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 6
  • IMG_9829.jpeg
    IMG_9829.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 6
Всім привіт , як завжди на висоті 🛸, найкраща якість бездоганний сервіс , рекомендую 🙏🏻 вже багато років best one ☝️

Вкладення

• IMG_9838.jpeg
    4.6 MБ · Перегляди: 10
  • IMG_9837.jpeg
    3.9 MБ · Перегляди: 3
Доброго вечора! Топова Amnesia ❤️‍🔥 Міцна, вистачає надовго, добре накриває, приємна як для роздумів, так і для розваги! Дякую магазину за якість! Схожа на улюблені сорти Dead russian і AK-47 🔥IMG_9441.jpeg

Вкладення

• IMG_9444.jpeg
    IMG_9444.jpeg
    1.8 MБ · Перегляди: 5
Отличный шоп! кто-то может подумать, что цены оверпрайс - ошибаетесь, магазин не просто так уже почти с десяток лет работает. Вы платите за надежность, качество, и поддержку. Я потерял больше денег, доверяя дешевым ценам, в последствии оплачивая заказ, но получая вместо травы - листья с улицы (буквально).

качество - отменное. один раз прислали сырые шишки, изза чего по сути не доложили 0.5г и вышло 3.5 а не 4г. взамен мне дали бесплатный грамм к следующей покупке, так вот, КАЧЕСТВО ИДЕАЛЬНОЕ. буквально. лучше не найдете, думаю, разве что самим растить.
саппорт - отличный, клады - в очень хороших местах (правда один раз клад был так высоко, что человек ростом 1.6 вряд ли смог бы его достать, что скорее забавно, чем минус)))
фотка - заказывал 4г, два разных сорта, потому взвесил только один что бы не смешивать их, так вот тут четко видно, что я получил на ~0.2г в сумме больше чем заказывал. СПАСИБО!

Вкладення

• photo_2025-03-22_10-25-35.jpg
    photo_2025-03-22_10-25-35.jpg
    123.9 КБ · Перегляди: 5
купую вже не в перший раз , клади чудові легко знаходити та знімати , шишки гарної якості .

Гарний стаф. Декілька разів замовляв інші сорти, але саме hulkberry завжди пробивав толер. Якісно, саме те що треба.

IMG_3851.jpeg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу