Верховна Рада повернеться до розгляду законопроекту про створення Військової поліції

О
От вам і почалося для того щоб протягнути Закон зробили теракти по тцк і тцкашниках щоб типу потрібно контролювати населення...Це жесть
А я говорил:

Бля, прідлагаю в наступне скликання депутатів верховної ради набирати тіпів з форуму :)
Хочу стать министром с реинтеграции упругих сисечек Qualified на форум. Запропастилась куда-то.

Военная полиция везде и всюду занимается исключительно правонарушениями и преступлениями военных. К гражданским отношения не имеет.
Скорей всего создают из за большого количества сзч и прочего.
Они же в тч должны заниматься нарушениями со стороны тцк.
Ну конкрєтно по дарницькому вокзалі помімо копов і тцк часто ходять по 3-4 військових з шевронами всп.
Screenshot-20250211-161150-Chrome.png

Военная полиция везде и всюду занимается исключительно правонарушениями и преступлениями военных. К гражданским отношения не имеет.
Скорей всего создают из за большого количества сзч и прочего.
Они же в тч должны заниматься нарушениями со стороны тцк.
ну якшо не оновив дані, то ухилянт, а значить вже воєнпол буде займатися тобою(

Що за військова поліція, бредок… Є ВСП, вони ж і військова поліція. Чи вже ВСП не справляються з розшуком тієї кількості СЗЧшників, що потрібно створити додатковий окремий підрозділ тилових щурів?
А коли вже буде зоополіція? Шкода тваринок з якими погано поводяться🥺

Що за військова поліція, бредок… Є ВСП, вони ж і військова поліція. Чи вже ВСП не справляються з розшуком тієї кількості СЗЧшників, що потрібно створити додатковий окремий підрозділ тилових щурів?
Screenshot 2025-02-11 at 16.24.15.png

Чисельність 6000 осіб, по 250 на область. Було б дивно, якби вони справлялися

Зміна вивіски за 100 лямів чом би і ні, мб, хз

пиздец заебали, каких уже структур только нету

Зміна вивіски за 100 лямів чом би і ні, мб, хз
Терпіли військові схавають все, а цивільні залякані. От реально, є бабки на все, на відкриття нових силових підрозділів, міністерств, смарагдові світлофори, бруківка, немає грошей лише на достойне забезпечення ветеранів та збереження життя тим терпілам на фронті які в конвульсіях бʼються між «економічний фронт пішли нахуй» і «закиньте донатик по братскі»😂
Переглянути вкладення 75169

Чисельність 6000 осіб, по 250 на область. Було б дивно, якби вони справлялися
Хочу зоополіцію, яка буде пресувати звичайних копів, які змушують собак шукати наркотики своїми носиками. А якщо це шкодить собакам, і вони стануть наркоманами, і їх мучає ломка коли довго на завдання не їздять.

Розшук та затримка порушників, обшуки та зупинка транспорту — за
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
нардепа Бакумова в ВРУ розглядатимуть законопрокєт про створення Військової поліції
Переглянути вкладення 75142
При наявності всіх підстав представники такого органу навіть матимуть право заходити до житла українців.
(Хто там хотів з нас перечекати війну вдома)

В разі непокори громадянами на вимогу військової поліції, загрожує штраф 17 тис.грн.
вот теперь то точно никто уже не спрячеться)))

вот теперь то точно никто уже не спрячеться)))
Неприємно. Як думаєш, реально тут купити 1-2 бойові гранати?
Просто якщо вже точно не вийде сховатись, то живим цим тварям не дамся, і було би прекрасно забрати парочку з собою.

Після присяги лише.
Ухилянт той що не з'явився за бойовою повісткою. Але ще не військовий.
Це має смисл; в народі ухилянти - всі, хто в військоммат не пішов добровільно

Після присяги лише.
Ухилянт той що не з'явився за бойовою повісткою. Але ще не військовий.
У меня даже в бланке влк было ууазано что я уже солдат
Повідомлення об'єднано автоматично:

Просто якщо вже точно не вийде сховатись, то живим цим тварям не дамся, і було би прекрасно забрати парочку з собою.
Есть гранаты но не продам, причем лишние)

У меня даже в бланке влк было ууазано что я уже солдат

Есть гранаты но не продам, причем лишние)
салага) я старший солдат)

нерозумно; ти можеш піддатися ТЦК і піти на учебку, а звідти в СЗЧ рванути, шанси непогані. Якшо підірвешся гранатою, то там вже шанси виживання в районі 10%

бля мне надо было по делам выйти, теперь сижу в курточке на диване измену ловлю

салага) я старший солдат)

нерозумно; ти можеш піддатися ТЦК і піти на учебку, а звідти в СЗЧ рванути, шанси непогані. Якшо підірвешся гранатою, то там вже шанси виживання в районі 10%
Ты хоть и старший а я уже в судже пиздую сразу после бзвп)

Назад
Зверху Знизу