Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Решил взять мефа в шопе. Думал может так себе магаз... Пишу оператору, так и так, никогда не брал у вас, сделай скидку на первую покупку. Опер отдал за 300, один мефа Забрал на изи, качество бомба ка и шоп. Процветания шопу
Отдельний респект за гифки венома
Зайшовши на сайт venom24, побачив що нарешті дочекався поповнення мефу в столиці.
Швиденько списався з оператором, який розяснив де буде знаходитись приблизно в моїй локації (ліс, підїзд чи ще шось...). Та як завжди після чату усміхнувся прикольним стікерам venoma
Хвилини 5 і я отримав своє замовлення. Місце мене не здивувало, в цьому шопі на моєму районі завжди в лісі, але не в хащах, а в достатньому комфориному і близькому місці.
Прогулянка від дому до мого М склала 12 хв ( 5 по масиву, 7 по лісу).
Свій клад забрав без проблем, місце бомба, людей і копів немає, а як будуть то побачиш здалеку
За місце
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дійшов ши до дому, вирішили з напарником не втрачати час, та швиденько спробувати venomomef
Зайшовши на сайт venom24, побачив що нарешті дочекався поповнення мефу в столиці.
Швиденько списався з оператором, який розяснив де буде знаходитись приблизно в моїй локації (ліс, підїзд чи ще шось...). Та як завжди після чату усміхнувся прикольним стікерам venoma
Хвилини 5 і я отримав своє замовлення. Місце мене не здивувало, в цьому шопі на моєму районі завжди в лісі, але не в хащах, а в достатньому комфориному і близькому місці.
Прогулянка від дому до мого М склала 12 хв ( 5 по масиву, 7 по лісу).
Свій клад забрав без проблем, місце бомба, людей і копів немає, а як будуть то побачиш здалеку
За місце
Дійшов ши до дому, вирішили з напарником не втрачати час, та швиденько спробувати venomomef
Брав 1 г, візуально десь так і є. Відкривши свій пакуночок відчув такий дуже різкий запах того самого мефу. Venonomef має спицифічний запах. Та вже як досвідчені воїни розмітили на двох
Візуальний вигляд, запах, по пекучості
Для двох я думаю буде достатньо, щоб описать VENOMOMEF
Стосовно якості продукту тут питань бути не може
Якість одна з кращих в моєму житті. На пікі venomomef хвилин 30, але потужно
Даний шоп однозначно РЕКОМЕНДУЮ
ПЛЮСИ : з 10 реально не знайшов тільки 1
Чудові місця. Як на мене ідеал.
ОПЕРАТОР на зв'язок швидко виходить і часто
МІНУСИ: малий асортемент, та мало районів як +-2 в 1.
💲РОЗНИЧНЫЙ КУРЬЕР от 200грн клад. 💲ОТПРАВЩИКИ от 300грн отправка. 💲СКЛАД обговаривается индивидуально. Нужны ВСЕ минимальный депозит в размере от 1000 грн. -желения работать и зарабатывать. -брать ответственность за свою работу. -наличие смартфона с камерой. -часто быть на связи. 💰МЫ...
💲РОЗНИЧНЫЙ КУРЬЕР от 200грн клад. 💲ОТПРАВЩИКИ от 300грн отправка. 💲СКЛАД обговаривается индивидуально. Нужны ВСЕ минимальный депозит в размере от 1000 грн. -желения работать и зарабатывать. -брать ответственность за свою работу. -наличие смартфона с камерой. -часто быть на связи. 💰МЫ...