Complimentare
Посвященный
Доброго здоров'я. Одразу хочу відмітити, що продукція дорога, і проби виходять теж. Але якщо є надія стану на пробу данного продукту, бажано сатіва домінант, типу дуже хочеться спробувати. Але бракує фінансів. Зроблю цікавий репорт до вашої колекції. Гарантую якість, та незалежну думку.
labrc.name
labrc.name
labrc.name
Тріп репорт, мало проте варті уваги...
Суцвіття конопель By Erebus . невідомий сорт
10.04.2025. Продавець: Erebus Посилка важка ,розмір малий. Стелс дуже поганий, від слова зовсім, не відповідає опису. Фото упаковки Герметична, при відкриванні СИЛЬНИЙ запах каннабісу, солодкий, тропічний, з нотками сиру. Вигляд суцвіття смолянистий та щільній , колір листя мутно...

Тріп-репорт для МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК. by Inkvizitor, chatGPT,та всіх хто був поруч у важку хвилину
Мої щирі ВІТАННЯ сектанти! Сьогодні, після ряду випробувань, вдалося отримати посилку, та з Божою допомогою приготувати Йоккі-японський десерт з рисового борошна. Отже до справи, коротко та по суті без води, щоб не віднімати ваш дорогоцінний час, поїхали! СБ. 05.04.2025р. 12:00 СТАРТ...

•ТРІП-РЕПОРТ|АМФЕТАМІН|"ВІД НЕВІДОМОГО СЕКТІ МАГАЗИНУ"•
ТРІП-РЕПОРТ АМФЕТАМІНУ від невідомого секті магазину. Вітаю сектанти! 1) Хочу поділитися своїм досвідом вживання амфетаміну Неймовірної очистки, кристалічний, білосніжний порошок з мінімальним вмістом вологи. ЦІНА. 1000ГРН(24$USDT)/1.5грами Порошок не сухий, але я б сказав дуже приємний...