I hate lies
Гуру
Будь ласка,
Увійти
або
Канабіс вижимка )))а это чо
Бро ти навіть неуявляєш як єбаше...Заявлено 300 напасів..я один і таке як з водного шишку ухвалив...Для педиків, норм пацани сипуху через воднік курять
Скинь контакти шопаБро ти навіть неуявляєш як єбаше...Заявлено 300 напасів..я один і таке як з водного шишку ухвалив...
І можна прямо на ходу
Норм девайс )Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Для педиків, норм пацани сипуху через воднік курять
Скинь контакти шопа
и не известен составШишки лучше, это очевидно, но эта шняга электронная удобнее - её единственное достоинство.
ну то ж не попай, думаю не поливають зверху спайсом (якщо ми про шишку, а не сіжку)и не известен состав
Робиш тягу і тупо шишка і вкус і кашель одне шо єдине не відчуваєш тих смол важких...а так все точно як шишка!и не известен состав
Бро подарунок із за кордону на НГ приїхало почтою!!! Тому шопа немаю...Але я поцікавлюся!!Скинь контакти шопа
Всё бро пизда ! Теперь через пол года , год ,шишка будет стоять только на пол седьмого.Робиш тягу і тупо шишка і вкус і кашель одне шо єдине не відчуваєш тих смол важких...а так все точно як шишка!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Бро подарунок із за кордону на НГ приїхало почтою!!! Тому шопа немаю...Але я поцікавлюся!!
Який жах)))Всё бро пизда ! Теперь через пол года , год ,шишка будет стоять только на пол седьмого.
Прямо из агрегата из такого не пробовал даже, думаю расслабляет нормальноБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.