На соседнем форуме говорят, что THC Family вроде, оператор два дня никому не отвечает, ассортимент похожЧто за магазин кто то знает? Мне по ассортименту на THC напоминает. Их нет тут на ветке уже.
Кажуть керівники міжнародного наркосиндікату)))Звякните кто-то в СБУ плиз
Шоп: Всевидящее ОкоДавайте угадываиь что за шоп ) как будто Простоквашино ебанули, да ?))
От контрольных закупок и акций спиймай баригу - стелс бессилен, отправшиков в розыск подают и дальше наружка за ним палит всю цепочку. В 00:00 часов вся бухгалтерия стираться должна, а эти в блокноте записывали..вот и результатСтелсв хорошие,но все равно не помогли.
Уже понятно что за шоп?
Та прикол в тому, що в його прайсі тут немає багато чого з того, що є в списку вище.Шоп: Всевидящее Око
а зачем угадывать, если в новости белым по черному написано название шопа?
Будьте внимательнее, когда забираете посылки и когда читаете новости!
На скринах незаблюреных есть название папки фотогаллереи с названием шопа - на лиге говорили, что клиентов принимали и клеймили мол мусорской шоп
Повідомлення об'єднано автоматично:
От контрольных закупок и акций спиймай баригу - стелс бессилен, отправшиков в розыск подают и дальше наружка за ним палит всю цепочку. В 00:00 часов вся бухгалтерия стираться должна, а эти в блокноте записывали..вот и результат
Ладно на счьот драгс експреса це я вже походу увльоксь, там не такі єшкі а касатєльно коричневого мєфа чьо я собі придумав я взагалі хзТа прикол в тому, що в його прайсі тут немає багато чого з того, що є в списку вище.
Та і логічно було б припустити що шопів повязаних з оком мало бути кілька.
Мені одразу кидаються в очі, наприклад з зірочками такими як в назві ока типу імперіал лаб чи смокед шоп, у смокеда, доречі, єдиний активний контакт оператора можна знайти лише в боті, бот працює звідси. Але і вони всі на одному +- рівні в списку на форумі, має хтось бути згори ще, мені здається)
А а ще драгс експрес цілком підходить, у них такі єшки як на фото і корічьнєвій мєф щє со врємьон цитруса
У притона такая альфа была, фиолетовая и зеленая и у него резко пропал опт и розница, впрочем как у многих шопов после недавнего накрытия всех лаб по альфе - поэтому всевидящее око, только то что в публичном доступе осталосьТа прикол в тому, що в його прайсі тут немає багато чого з того, що є в списку вище.
Та і логічно було б припустити що шопів повязаних з оком мало бути кілька.
Мені одразу кидаються в очі, наприклад з зірочками такими як в назві ока типу імперіал лаб чи смокед шоп, у смокеда, доречі, єдиний активний контакт оператора можна знайти лише в боті, бот працює звідси. Але і вони всі на одному +- рівні в списку на форумі, має хтось бути згори ще, мені здається)
А а ще драгс експрес цілком підходить, у них такі єшки як на фото і корічьнєвій мєф щє со врємьон цитруса
сто проц ТГК family, только у них жижа астрал былаКажуть керівники міжнародного наркосиндікату)))
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Вы воровали когда-то в эпицентре?Ладно на счьот драгс експреса це я вже походу увльоксь, там не такі єшкі а касатєльно коричного мєфа чьо я собі придумав я взагалі хз
Ти маєш на увазі тгк31 чи шо? У них по контактам все працює чітко.сто проц ТГК family, только у них жижа астрал была
Ну а тут вже трохи все з області фантастики, викупаю, бо сам фантазьор. Прям переконаний що деякі шопи не зачиняться ніколи, можливо хіба що якщо це стане чимось пздц ризонансним серед суспільства, що не вживає. Хотіли б це все прикрити працювали б по іншому, а не ходили на від'єбісь, 2 мусора і 2 волонтьора, графіті вони замальовують.Вы воровали когда-то в эпицентре?
Попробуй и ты узнаешь, каково это испытать на себе мощь системы камер видеонаблюдения с автоматическим распознаванием лиц. Так и в новой почте, я уверен на 99%. Как только лицо палится на отправке контрольной закупки, то потом этот человек как только заходит в отделение или палится у почтомата на камерах у АТБ, то менты не выходя из кабинетов могут проследить цепочку по всем отправлениям когда и у кого он получил товар, и кому потом разослал
Я не видел, чтобы в сми попали шопы с форумов, что кладом берут мк и только кладами потом продают клиентам или выдают сотрудникам мк- а если все в 99% пользуются услугами новой почты для запрещенки от клиентов до самих варщиков сбывая крупный опт свежака диллерам, то скоро украине пиздец наступит - варщики все окажутся в тюрьме и лет 10 следующих наркота будет из рашки только приезжать в лучшем случае через лнр и днр
Когда люди blablacar станут использовать между городами для отправки заказов или глово курьеров для отправки в новой почте заказов из отделений, а не почтоматов - наверное никогда уже и отрасль обречена
Мет пропал, амф, и вот теперь альфа
Осталось ешкам и мефу им накрыть
И занавес
Не знаю что здесь комментировать. Лично я покупаю только шш у трех продавцов с этого форума, на другие форумы не захожу и другими магазинами не интересуюсь, но, данную тему читаю с интересом.Жоржъ Борманъ мовчазні лайки тільки лякають) може якийсь коментарчик?
І це десь все анансоване в темі окремою темою пропалоДоставка масла по всему миру 21 день.
це назва публіку в телеграмі з новинамиВсевидящее Око
thc familyТи маєш на увазі тгк31 чи шо? У них по контактам все працює чітко.
Ну а тут вже трохи все з області фантастики, викупаю, бо сам фантазьор. Прям переконаний що деякі шопи не зачиняться ніколи, можливо хіба що якщо це стане чимось пздц ризонансним серед суспільства, що не вживає. Хотіли б це все прикрити працювали б по іншому, а не ходили на від'єбісь, 2 мусора і 2 волонтьора, графіті вони замальовують.
Я щє такіх цифр не бачів
Плюс це можна сміло одразу перемножити на 1000, бо там через один ненаход, а скільки було реально порожніх ніхто ніколи не дізнається, бо такогож не буває) а ще стільки ж поштою...
Ааааа, блін я просто подумав що це один з їх сімейства шопів) ну фемілі тут ніби як нема, якщо не помиляюсь, хоча раніше точно був, бо я ще пробу від них уоли вони були на провірці отримувавthc family
С министерством отправок перепутал, да действительно это чат в телеге такойце назва публіку в телеграмі з новинами
И ты ошибся, а я был правце назва публіку в телеграмі з новинами
єба, оце так поворот)И ты ошибся, а я был прав
Все таки это шоп в телеграмме
С доставкой почтой и такси в Киеве
Всевидящее око
Вот их телега
@KYPATOP_OKO
Так шо мусора его накрыли точно, раз скрины в их телефоне с его названием
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.