В Україні накрили інтернет-магазинів з продажу наркотиків, який входив до «п’ятірки найкращих»

Borborigmo

Посвященный
Повідомлення
650
Репутація
721
Вподобайки
1 115
Бали
874
В Україні накрили інтернет-магазинів з продажу наркотиків, який входив до «п’ятірки найкращих»

Ліквідовано дві нарколабораторії, які щомісяця виготовляли понад 100 кг наркотиків — ЛСД, кокаїн, МДМА, канабіс. Збували через тг-канали.

Під виглядом дитячих іграшок та продуктів харчування переправляли оптовими партіями в Європу та на Південний Кавказ.​

2024-11-08 13.18.13.jpg

2024-11-08 13.18.20.jpg2024-11-08 13.18.24.jpg2024-11-08 13.18.28.jpg2024-11-08 13.18.41.jpg2024-11-08 13.18.32.jpg

По каким параметрам оценивали и где можно посмотреть весь список лучших магазинов? :)

чиї табли ? панішери памятаю у Візи такі

daddydwarf

Балів: 5
    Панишеров уже нет)

Ліквідовано дві нарколабораторії, одна з яких функціонувала в Одеській області. Там виготовляли до 100 кг наркотиків. Канабіс, кокаїн, МДМА, PVP, гриби, амфетамін тощо ділки збували не лише на території Одеської, Київської та Дніпропетровської областей, а й відправляли гуртовими партіями до Молдови, Грузії, Вірменії та Індонезії.

Правоохоронці затримали 17 фігурантів.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Варщик потужного ЛСД и Кокаїну

Останнє редагування:
daddydwarf я мав на увазі не те, що віза виготовляла, а те, що могла купляти в них) так як все їхало з-за кордону)

або це вже 2 новини за сьогодні сплутав)

Ассортимент называется "Есть всё". Вплоть до грибов. Таких магазинов немного. Но это не Снежка, ибо там альфа, а это несовместимо.

компашка серьезная )) Я думаю это намик корпорейшен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стелсв хорошие,но все равно не помогли.
Уже понятно что за шоп?

Интересно взглянуть на рейтинг лучших нарко-магазинов Украины по версии СБУ.

Назад
Зверху Знизу