В Украине утвердили перечень болезней и состояний, при которых будет назначаться медицинский каннабис

Впервые о такой слышу, кетамин это же снотворное что он может лечить?
Кетамин это анастетик местного действия, применяется так же для наркоза. В западной медицине имеет статус психоделика, ранее считался дисоциативом. Очень хорошо показывает себя в лечении резистентных видов депрессий и клинических тревожных расстройств.
Здесь на форуме есть достаточно информации на эту тему.

Кетамин это анастетик местного действия, применяется так же для наркоза. В западной медицине имеет статус психоделика, ранее считался дисоциативом. Очень хорошо показывает себя в лечении резистентных видов депрессий и клинических тревожных расстройств.
Здесь на форуме есть достаточно информации на эту тему.
В західній медицині він мав статус наркозу для тварин

Чому мав, і чому для тварин?
Кетамин — NMDA-антагонист, применяемый в качестве средства для наркоза в медицине и ветеринарии. К чему эти вопросы? Я не с головы взял факты как тот кому я ответил

Кетамин — NMDA-антагонист, применяемый в качестве средства для наркоза в медицине и ветеринарии. К чему эти вопросы? Я не с головы взял факты как тот кому я ответил
Потому что ты написал применялся для тварын.
Он очень широко применялся для людей, и применяется.

Потому что ты написал применялся для тварын.
Он очень широко применялся для людей, и применяется.
Ну пиши або російською або українською не треба коверкати, виглядає убого

Ну пиши або російською або українською не треба коверкати, виглядає убого
Понимаю, не всегда получается переключиться быстро( экран побитый сенсор подглюкивает).
Главное что ты смысл понял.
Повідомлення об'єднано автоматично:

В західній медицині він мав статус наркозу для тварин
А вот тут ты не перекручивай факты.
В первую очередь для людей. И до сих пор применяется.

Всё будет очень дорого стоить.
Взять к примеру кетаминовую терапию, 1400 - 1500 гривен инфузия вв стоит + 2000 работа психолога. Терапия отличная, но, кто может её себе позволить?!? :(
То не дорого

Понимаю, не всегда получается переключиться быстро( экран побитый сенсор подглюкивает).
Главное что ты смысл понял.

А вот тут ты не перекручивай факты.
В первую очередь для людей. И до сих пор применяется.
Раніше був саме у ветеринарній практиці, зараз вже і для людей використовують, бо дослідження показали ефективність. Ще більше як 10 років тому виявили хороший потенціал в лікуванні депресії

Трохи інакше - був раніше для людей і як ветеринарний наркоз теж.
Препарат Каліпсол мабуть ще радянський .
З за наркоманів спочатку людські препарати заборонили (поставили на облік як наркотичні). І ще деякий час лишались не забороненими ветеринарні.
А потім і останні були заборонені році у 2012. Бо теж використовувалися наркоманами.

Трохи інакше - був раніше для людей і як ветеринарний наркоз теж.
Препарат Каліпсол мабуть ще радянський .
З за наркоманів спочатку людські препарати заборонили (поставили на облік як наркотичні). І ще деякий час лишались не забороненими ветеринарні.
А потім і останні були заборонені році у 2012. Бо теж використовувалися наркоманами.
Так вірно, Калипсол був самий розповсюджений бренд кетаміну. Використовували як місцевий наркоз для вагітних в основному.
То не дорого

Раніше був саме у ветеринарній практиці, зараз вже і для людей використовують, бо дослідження показали ефективність. Ще більше як 10 років тому виявили хороший потенціал в лікуванні депресії
Вже 20 років точно як його людям приміняють. Я лічно купляв по призначенню лікаря коли дружина мала рожати перед родами.

В 1996-1997р - продавався без рецепту в аптеках під назвами - Калипсол, Кетамін, Кетанез.
Самий якісний був фірми Гедеон Ріхтер.

Так вірно, Калипсол був самий розповсюджений бренд кетаміну. Використовували як місцевий наркоз для вагітних в основному.

Вже 20 років точно як його людям приміняють. Я лічно купляв по призначенню лікаря коли дружина мала рожати перед родами.

В 1996-1997р - продавався без рецепту в аптеках під назвами - Калипсол, Кетамін, Кетанез.
Самий якісний був фірми Гедеон Ріхтер.
Про каліпсол чула, але вже як про заборонку

Назад
Зверху Знизу