ГрибничокЯ непробував і не хочу в мене це природа я пробував амф, петьку, і соля все інше з хімії навіть непробую трава гриби оце тепер моє
ГрибничокЯ непробував і не хочу в мене це природа я пробував амф, петьку, і соля все інше з хімії навіть непробую трава гриби оце тепер моє
Ну спочатку політ нормальний був, але занадто швидко я вирішив потім ще добавитиІ як воно від 300 ?
Чуть-чуть не добралНу спочатку політ нормальний був, але занадто швидко я вирішив потім ще добавити![]()
Ніхуя не так само, не гони.Так само як і від 150 пре)))
Ну це опасно якщо очі закочуютьсяге лякай мене так бо хотів тепер боюсяНіхуя не так само, не гони.
Якщо я роблю стабільну перерву, у 2-3 тижні, і потім їбашу десь під 250мг - аж очі закочуються від ейфорії.
Від 150 такого не буває.
Привіт, а що був за розіграш?Кто выиграл?
былПривіт, а що був за розіграш?
Без тебе нічого незрозуміло стало, чи ти на місці бро в мене світла небуло довго я тількі залетів сюда сьогодні то може і трохи бути не в курсах
Приветствую)Слушай бро, ну я ж не к тебе обращался. Я тебя не знаю. Нахуй ты меня тегаешь?
Да, я был лучшим саппортом в топкеБез тебе нічого незрозуміло стало, чи ти на місці бро в мене світла небуло довго я тількі залетів сюда сьогодні то може і трохи бути не в курсах
Да бро це необговорюєтьсяДа, я был лучшим саппортом в топке
Если ты за вчера то мультикекс
Ты сейчас лучшийДа, я был лучшим саппортом в топке
А шо вчора булоЕсли ты за вчера то мультикекс
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты сейчас лучший![]()
Чому не читаєш лічкуЕсли ты за вчера то мультикекс
Ты сейчас лучший![]()
15минА шо вчора було
Чому не читаєш лічку
Нормально оцінив
Не тот ни другой
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.