Литрмолочницы
продажа ТОПовых курилок
я с работаю с конторе, которая сейчас получила лицензуху от автодеска, пизда у нашего тех. дирика апаратура, я Вам кажу)))
Шось потужне точноя с работаю с конторе, которая сейчас получила лицензуху от автодеска, пизда у нашего тех. дирика апаратура, я Вам кажу)))
тут тупо не спорте, реально правда...навіть не порівнюй
Ой бля там негр насилует евреев и потом их убивает мясом главное свининимбляя, ну слабо бро, я думал а потом этим негором....
Ето геніальние мисли каріни под амфом когда хочет пошутитьЧіво блядь?Анал гітлер? Шо за брєд
![]()
Я просто знаю про що кажу, я потестив для своїх принад спочатку Мак, але коли в руки попала машина блядь у вигляді Омена - однозначно нахуй обрав. Да, блять, обійшлось у 100к. Але це не порівняти, ну їбать, бля будутут тупо не спорте, реально правда...
Бля, я бы поорал бы с кариной над гитлером) можно и под амфом)Ето геніальние мисли каріни под амфом когда хочет пошутить
Бро, можно і под ГітлеромБля, я бы поорал бы с кариной над гитлером) можно и под амфом)
А можни и в окопе со сталиним)Бля, я бы поорал бы с кариной над гитлером) можно и под амфом)
АХАХХАХАХАХАА можни и в окопе со сталиним)
Всі в кого мак пофіг на остальні девайсиШо це за бред, друже? В мене 20-ти ядерний проц, тут на тесті 8ми ядерка
Пососе м1 проти мого, навіть не порівнюй
Давай, добранічЛадно, ребят, я сать) бо схлпываюсь в сингулярность нахуй
Апфон топ мак канча неграВсі в кого мак пофіг на остальні девайси
Як і в кого айфон на всі остальні ведроіди
Хелоу го сталина васкрешать или пить чай к гитлеру но если ви негер то не советцю)Всем добрый вечер
Понятно.Всі в кого мак пофіг на остальні девайси
Як і в кого айфон на всі остальні ведроіди
Так само ти говорив коли в тебе не було айфонаАпфон топ мак канча негра
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хелоу го сталина васкрешать или пить чай к гитлеру но если ви негер то не советцю)
Це магія еплПонятно.
Я про це забув. У таких людей штики, окрім ябка ніхуя не знають)
В мене нема апфона.... в мене самсука м15Так само ти говорив коли в тебе не було айфона
Хто спробував інші девайси не признає
Я такій самий був
Це магія епл
Мені мак слабо ігри не тяне особено кс і геншин((Так само ти говорив коли в тебе не було айфона
Хто спробував інші девайси не признає
Я такій самий був
Це магія епл
У тебе мак?Мені мак слабо ігри не тяне особено кс і геншин((
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.